Milica Milša objavila fotografije s proslave rođendana sina! „Srećan i veseo bio još 100 godina!" (FOTO)

09.04.2022

17:35

1

Glumica, inače, u javnosti nikada nije govorila o ocu svog naslednika

Milica Milša objavila fotografije s proslave rođendana sina! „Srećan i veseo bio još 100 godina!" (FOTO)
Copyright ATAImages / Miroslav Milic

Sin Milice Milše, kog je glumica dobila još tokom studija, Antonije Isaković, proslavio je 30. rođendan, a poznata mama nije odolela a da mu i na društvenim mrežama ne čestita. Ubrzo zatim, pridružio joj se i suprug, scenarista Žarko Jokanović, pa su tako lepe porodične fotografije postale hit na Instagramu.

- Moja sreća danas puni 30 godina! Srećan i veseo bio još 100 godina, sinko! - poručila je Milica koja, inače, u javnosti nikada nije pričala o ocu svog naslednika.

 

 

- Srećan ti rođendan, predivni moj sine! Nek ti sve u životu bude beskrajno lepo i dobro - onako kako si ti nama lep i dobar! Najviše na svetu voli te tvoj Debeli - potpisao je svoju objavu Jokanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Milica je, inače, pre nekoliko godina pričala o odgajanju sina:

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili „prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret.

Podrška roditelja joj je veoma značila.

- Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - izjavila je bila u intervjuu za „Stori".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike