Nada Topčagić bez ustručavanja o Ceci: Bila je derište, zameram joj neke stvari, ali to ću sa njom u četiri oka

07.04.2022

20:25

2

Pevačica kaže da su njih dve napravile brojne zajedničke uspomene i da zna kako je pevačica živela pre Arkana

Nada Topčagić bez ustručavanja o Ceci: Bila je derište, zameram joj neke stvari, ali to ću sa njom u četiri oka
marija_serifovic_3_koncert_28032022_0019 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nada Topčagić, pre nekoliko dana je objavila fotografiju sa venčanja Cece i Željka Ražnatovića Arkana, a ovu uspomenu Ražnatovićka je vrlo brzo repostovala. Na taj način su započele konverzaciju i evocirale uspomene, ali i dogovorile druženje.  

Topčagićeva kaže da je bila uz Cecu na početku njene karijere, ostvarile brojne trenutke za pamćenje. 

- Ceca... Ako iko o Ceci sve zna, ja znam! Njeni počeci su bili sa mnom, baš onako njeni dani neki, devojački... Evocirali smo na Instagramu uspomene pre neki dan, zvala sam je da se vidimo, da se ispričamo o svemu tome. Lajkujem joj neke stvari, ona meni. Pre neko veče joj šaljem poruke na Instagramu, ona meni, pričale smo o uspomenama, i tada mi je rekla: „Draga, javljam ti se da se vidimo" - otkrila je Nada, koja ne dozvoljava da neko nešto negativno kaže o njenoj mlađoj koleginici:

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

 

- Kad mi neko kaže da je protiv Cece, oči vadim! Znam je kao devojčicu, prvog momka njenog, znam sve! Ubijam za Cecu, sve o njoj znam iz detinjstva! Ne dam ništa loše da se kaže.

Ipak, Nada ne krije da se da se Ceca poprilično promenila u odnosu na period kada su bile nerazdvojne.

- Ja bih njoj zamerila neke stvari, ali to ću joj lično, u četiri oko. Mladolika je, mlada, lepa, zgodna, a ide barabar sa Anastasijom, e to je meni (smeh). Gledam im sliku, ne mogu nekad da prepoznam koja je koja!

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

Fotografija sa venčanja Cece i Arkana odmah ju je vratila decenijama unazad. Kako kaže, i danas pamti trenutak kada su je prvu pozvali na "svadbu veka".

- Kad su bili kod Minimaksa, objavili da se uzimaju, nazvali su me:"Nado, tebe prvu zovemo na svadbu!". To je bila velika ljubav... Znam kako su počeli da se zabavljaju, šta ju je sve zadesilo, u sve sam upućena.

 

Svetlana i Željko Ražnatović MN Press/ATA Images/Antonio Ahel
Željko i Ceca Ražnatović

 

Topčagićeva kaže da je bila svedok svih Cecinih uspeha, kako privatnih, a tako i poslovnih, Zajedno su prošle dane školovanja, a potom i zaljubljivanja, a potom i prvih hitova. 

- Ceca je bila patrijarhalna devojčica, otac išao svuda sa njom. Pre Arkana, taj njen život... Bila je veliko derište. Pevamo pod šatorom, cela estrada, Smederevska Palanka... Dolazi jedan čuveni kafendžija, Rade Jeremić, pevamo sad svi mi i kaže on: „Nado, je l' može jedno devojčice da otpeva par pesama, ja sam dobar sa njenim roditeljima?" Tada upoznajem njene roditelje, Cecu... Od tad se nikad nismo rastale. Pevamo do kasno, pa posle toga ona kreće u školu, ispite ima. Poklonila mi je minđuše kada je imala 16 godina, i danas ih čuvam, tačno znam gde su - priča Nada za „Pink.rs”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike