Mama i tata su se voleli i dobili mene: Ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića objavila uspomene iz doba najveće ljubavi roditelja (VIDEO)

25.03.2022

08:26

0

Iako ljubav pevačice i vaterpoliste nije opstala, oni se zajedno staraju o naslednici koja je ponosna na njihov odnos, bez obzira što žive odvojene živote

Mama i tata su se voleli i dobili mene: Ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića objavila uspomene iz doba najveće ljubavi roditelja (VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Nataša Bekvalac i jedan od naših najboljih vaterpolista Danilo Ikodinović venčali su se 2006. godine, a iz njihove ljubavi rodila se ćerka Hana Ikodinović koja je nedavno napunila 15 godina. 

Iako njihova ljubav nije opstala Bekvalčeva i Ikodinović se zajedno staraju o svojoj naslednici, a ona je ponosna na odnos svojih roditelja, bez obzira što žive odvojene živote. Hana je na društvenoj mreži TikTok podelila snimak koji je miks fotografija iz doba najveće ljubavi Nataše i Danila.

- Sve je počelo kada je moja mama srela mog tatu. Oni su se voleli i dobili mene - napisala je ona uz fotografije iz doba najveće ljubavi Danila i Nataše.

 

 

 

Bekvalčeva je nedavno za medije otkrila da ona i njen bivši posle razvoda odlično funkcionišu. 

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razmevanja za sve to.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike