Vidimo koji pevači su traženi, a ko sedi kod kuće! Andreana progovorila o navodima da je "pukla": Sve je to loša režija!

07.04.2022

06:45

1

Poslednjih dana, za jednu od naših traženijih pevačica ovde, a i u dijaspori, govorilo se kako je vrtoglavo podigla cenu gostovanja, te da navodno zbog toga više ne nastupa

Vidimo koji pevači su traženi, a ko sedi kod kuće! Andreana progovorila o navodima da je "pukla": Sve je to loša režija!
Andreana Čekić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Andreana Čekić konstantno je u žiži javnosti što zbog burnog ljubavnog života, što zbog svojih izjava u javnosti koje umeju da podignu prašinu, tako i zbog sukoba koje je imala sa autorima. 

Poslednjih dana, za jednu od naših traženijih pevačica ovde, a i u dijaspori, govorilo se kako je vrtoglavo podigla cenu gostovanja, te da navodno zbog toga ne nastupa, tačnije da je "pukla". Takođe se šuškalo da pevačica ne nastupa u prestonici više od jedanput mesečno, kao i da je gazde više ne zovu zbog prevelike cene angažmana u iznosu od navodnih 10.000 evra...

Pevačica je ostala iznenađena zbog ovih navoda, ali kako kaže, nastupa joj ne manjka i kalendar je pun ugovorenih datuma.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

- Videla sam naslove i slatko sam se nasmejala toj izmišljotini i lošoj režiji. Ništa od toga nije istina. Ne znam koji je povod ovakvih naslova - rekla je pevačica za 24sedam i dodala:

- Nastupam i te kako u prestonici, kao i regionu i Evropi, što možete videti u mojim najavama.

O ceni nastupa, kao i sve njene kolege ćuti, ali kako je objasnila, ona je pristupačna.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

- Cena zavisi od mesta i datuma, kapaciteta kluba i putnih troškova, kao i kod svakog kolege - kaže Čekićeva i osvrće se na dobro poznatu stvar kod pevača i muzičara, a to je da cena skače sa većim kapacitetom kluba, sa povećanim putnim i drugim troškovima i naravno samog mesta pa čak ponekad i datuma.

Andreanu smo zatim upitali da li je cena njenog nastupa drastično veća od većine cena nastupa ostalih kolega, pa je zbog toga nastala fama.

- Ne znam koliko koštaju nastupi mojih kolega i ne ulazim u to. Svi vidimo i znamo koji su pevači traženi, ko nastupa svakog vikenda, ko puni klubove, a ko sedi kod kuće. Smatram da je cena za moj nastup pristupačna, jer da je drugačije ne bi niko mogao da me angažuje. A kalendar je pun - zaključuje pevačica za naš portal.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

Malo ljudi zna da zvezde od ugovorene cene nastupa uzimaju deo novca (uglavnom najveći), ali da isto tako iz te cifre odvajaju novac za troškove i isplaćuju muzičare.

Inače, Andreana je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde često najavljuje svoje nastupe, a baš je i ovih dana to bio slučaj kada je sa publikom podelila neke od predstojećih datuma gostovanja kojih zaista ima dosta i mahom su u inostranstvu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike