Aleksandra Bursać odgovorila Andreani na prozivke: Pevačica otkrila da li je bežala od koleginice

23.03.2022

21:10

0

Sve se, navodno, dešavalo nedavno, o čemu je Čekićeva pričala u Amidži šou

Aleksandra Bursać odgovorila Andreani na prozivke: Pevačica otkrila da li je bežala od koleginice
Aleksandra Bursać - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Bursać snimila je duetsku pesmu "Cipele" sa kolegom Emirom Đulovićem, koji je pre nje isti hit pevao sa Andreanom Čekić.

Naime, zbog spora između autora pesme Saše Lazića i Andreane Čekuć oko zarade od pregleda spota, prvobitna verzija pesme je obrisana sa interneta, a sada se sluša nova u kojoj peva Aleksandra Bursać.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Andreana je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou", te je tom prilikom bez dlake na jeziku govorila o skandalu.

- Nisu trebali da me izbegavaju u nekim emisijama kao juče, čekali su da ja odem da bi oni došli. Evo, sad kažem da nemam ništa protiv toga što su to ponovo snimili - rekla je Andreana, a tim povodom se sada oglasila Aleksandra Bursać.

- Naravno da je nismo izbegavali, mi smo došli u naše zakazano vreme. Nemam razlog da je izbegavam, ona i ja nismo u konfliktu, niti njen spor sa autorom pesme ima veze sa mnom. Kada se sretnemo, pozdraviću je kao i ranije - rekla je Aleksandra, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Hvala Andreani na tome, slažem se da će deo publike više voleti njenu, a deo moju verziju - to je sasvim normalno i očekivano. Ovde je najbitnije da smo pesmu vratili na digitalne platforme i da publika ponovo može da je sluša. Svakako je to želja Saše Lazića kao autora i Emira kao izvođača te pesme. Smatram da Andreana shvata situaciju jer je odrasla i razumna osoba i da ovde nema zle krvi zaista, jer ja nikada ne bih prihvatila nešto što nije legalno i protivzakonito. Emiru i Saši puno hvala na ukazanom poverenju, oni su divni momci i ovde niko nikome nije oteo, ukrao i oduzeo pesmu - zaključila je Aleksandra Bursać za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike