Ivanu Šašić prevario muž?! Pošto je objavila da se razvodi, pevačica se oglasila i otkrila sve!

06.04.2022

09:27

3

Kako kaže, juče je saznala šta se desilo, a već danas predala papire za razvod

Ivanu Šašić prevario muž?! Pošto je objavila da se razvodi, pevačica se oglasila i otkrila sve!
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šašić, pevačica, obelodanila je jutros na svom nalogu na Fejsbuku da se razvodi. Kako je vest došla kao grom iz vedra neba, mnoge je zanimalo zašto se to desilo.

Kako navodi izvor za Pink.rs, pevačicu je suprug varao i to sa sedam godina starijom ženom od nje! Ivana je sve o tome saznala juče, a već danas predala papire.

Takođe, ono što se navodi jeste da je ljubavnica njenog supruga tražila Ivanu po Šapcu, te se raspitivala da li je "njihov brak validan". Ona se čak, navodno, našla sa Ivanom i ispričala joj je sve što se dešavalo između njenog supruga i nje.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Ivana se, nakon svega, oglasila.

- Razvodim se! Neko je nešto zabrljao, ja ne prelazim preko toga i to je to. Nisam ja ništa zabrljala, ali neću da širim priču, dovoljno je da je neko nešto zabrljao... Danas sam predala papire za razvod braka odmah! Juče sam nešto saznala i danas sam već to uradila. Jutros u pola 9 sam bila kod advokata - priča Ivana i nastavlja:

- Ovo nije ishitrena reakcija, tako je kako jeste. Juče sam automatski skinula burmu, čim sam to uradila, onda je kraj. Nema nazad, nema priče. Ja sam žena koja poštuje sve. Onog trenutka kada nisam ispoštovana ja, onda je to defintivno kraj. Voleli smo se dok smo bili zajedno, očigledno to više nije to. Nemamo zajedničkih interesa više.

Instagram printscreen/ivanasasic1
 

Njen suprug živeo je sa njom i njeno dvoje dece, koji su tokom prethodnih pet godina zavoleli Bojana, kog su gledali kao oca. Ivana je, kako je rekla, objasnila sve deci, koji su je razumeli.

Nju su, takođe, zvale kolege, među prvima Sanja Maletić, a dosta prijatelja joj je pružilo podršku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike