Neke zvezde neće da nastupaju pod šatorom, a tu su pevala najveća imena: Pevačica oštro oplela po kolegama

09.02.2022

22:39

0

Ivana ne želi da menja svoj pravac, i kako kaže, to što je ostala dosledna narodnoj muzici

Neke zvezde neće da nastupaju pod šatorom, a tu su pevala najveća imena: Pevačica oštro oplela po kolegama
Ivana Šašić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ivana Šašić na javnoj sceni je punih dvadeset šest godina, a tokom bogate karijere uvek se trudila da neguje pravu narodnu muziku, za koju mnogi kažu da iščezava u ovo moderno doba.

Svedoci smo da novokomponovana muzika, trep, rep uzimaju maha, a da su narodnjaci u drugom planu. Ivana ipak čvrsto drži do sebe i ne menja svoj pravac, i kako kaže, to što je ostala dosledna sebi i što radi punom parom, smatra svojim najvećim uspehom.  

Instagram printscreen/ivanasasic1
Ivana Šašić

 

- Nije poenta biti instant zvezda, nije uspeh imati jedan hit pa trajati samo određen period. Ja još uvek radim punim gasom, ali narodna muzika je osnova našeg podneblja. Što se moje branše tiče u jednom momentu došli smo do toga da te neke navodne zvezde neće da rade pod šatorom. Pa tu su pevale najveće muzičke zvezde, od Šabana Šauliča, Vesne Zmijanac do Snežane Đurišić - ispričala je pevačica u emisiji „Grand Magazin“ i istakla da je najveći bakšiš dobijala na takvim slavljima. 

 

 

Inače, Ivana je nedavno Ivana odnela pobedu na Prvom saboru narodne muzike i to pesmom „Ja sam žena, nisam stena“. 

- Tačno sam nakon dvadeset i šest godina radnog staža proglašena za pobednika, što je lepo, ali sam negde samoj sebi rekla i pitala se: „Da li je stvarno trebalo da prođe toliko godina da dođe ta neka velika nagrada?“ - kazala je Šašićka. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike