Katarina Živković stidljivo o zagonetnom muškarcu koji ju je sačekao na aerodromu

06.04.2022

12:23

0

Pevačica je jednim gestom otkrila svoj emotivni status

Katarina Živković stidljivo o zagonetnom muškarcu koji ju je sačekao na aerodromu
milan_rodjendan_05042022_0083 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Živković nedavno je uslikana na aerodromu u potpuno prirodnom izdanju. No sve ovo i ne bi bilo tako čudno da nju na ovoj lokaciji nije sačekao muškarac, za sada nepoznat javnosti. Pojavile su se spekulacije da je u pitanju pevačicin partner, ali o tome pevačica nije želela ni reč da kaže. 

Iako ne voli da priča o emotivnom životu, pevačica je stidljivo prokomentarisala da ju je "neko" sačekao, a to je bilo dovoljno da shvatimo o čemu se radi i kakav je njen emotivni status. Ona nije želela da otkrije identitet momka, ističući da privatni život čuva samo za sebe. 

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Živković

 

- Odlično, ja volim kada me uhvate u tim nekim spontanim trenucima, a ko me je sačekao (smeh), pa neko me je sačekao. Ne komentarišem svoj privatan život - odgovorila je Živkovićeva. 

Kako je ovih dana tema broj jedan elitna prostitucija na estradi, Živkovićeva kaže da ona treba da se legalizuje, ali da reč elitna ne treba povezivati sa najstarijim zanatom. 

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Živković

 

- Iskreno ovo što sada čitam, čitala sam i prošle godine i pre tri četiri godine, vrte se uvek jedna te ista imena, mene to jako nervira i volela bih da se legalizuje, ali ne može biti elitna, tu reč zabraniti. Žao mi je što se degradiraju ozbiljne profesije poput naših, poput pevača, novinara, voditelja i previše se na značaju daje devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a predstavljaju se svakako, samo ne kao prostituke - zaključila je Kaća za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike