„Pobogu, ljudi, imam 32 godine, bilo je i vreme!" Katarina Živković otvorila dušu: Neka se bar našto dešava!

19.03.2022

22:37

3

Počastivši publiku izvedbama popularnih pesama, pevačica je progovorila i o tome koliko se promenila, te vremenom i oslobodila treme

„Pobogu, ljudi, imam 32 godine, bilo je i vreme!" Katarina Živković otvorila dušu: Neka se bar našto dešava!
Katarina Živković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Živković je još jedna pevačica u nizu koja se „okrenula kaverima", pa tako i počastila svoju publiku izvedbama nekih popularnih pesama, u svom stilu. Ovaj njen potez naišao je na brojne pohvale, a kako kaže - to je raduje, jer je sve uradila iz ljubavi.

- Stvarno sam sve radila iz ljubavi, što se tiče kavera. Iskreno, prvo sam želela da uradim to za svoju dušu, jer su to sve pesme koje ja volim, a naravno i publika. Pa dok čekamo novu pesmu, eto da se bar nešto dešava - istakla je Kaća na početku razgovora, piše „Grand onlajn", a ona je nastavila o tome što se poslednjih godina često opredeljivala za balade, iako se od nje očekuju brze, vrcave pesme.

„Satkana sam od emocija!"

- Pre se opredelim da snimim baladu zato što sam ja satkana od emocija, ali bukvalno. Kada osetim tekst i muziku u kojoj se pronađem i koja me dotakne, ja ne mogu da odbijem. Zato imam problem da snimim brzu pesmu, jer ja odem u studio sa namerom da snimim brzu numeru, a kući se vratim sa baladom. Tako već godinama - iskrena je bila ona, koja će se svakako potruditi i da obraduje publiku malo bržim tempom.

 

 

Upitana o estetskim korekcijama, naglasila je da je za nju, što se fit forme tiče - tu teretana.

- Uglavnom svi komentarišu izgled, ali i da sam se dosta promenila i da sam sazrela. Pomislim u sebi, pobogu ljudi pa ja imam trideset i dve godine! Bilo je i vreme! Kažu da sam se oslobodila treme i da drugačije odgovaram na pitanja, da se drugačije ponašam. A što se izgleda tiče, komplimenti se podrazumevaju, jer stvarno radim na sebi, treniram mnogo i vodim računa o ishrani. Bilo bi suludo da bude drugačije - zaključila je Živkovićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike