Konstrakta napustila Srbiju: Oglasila se na Instagramu i pokazala gde je otputovala u jeku priprema za "Evroviziju" (FOTO)

06.04.2022

11:11

0

Pevačica je za ovaj put imala opravdani razlog

Konstrakta napustila Srbiju: Oglasila se na Instagramu i pokazala gde je otputovala u jeku priprema za "Evroviziju" (FOTO)
finale_pesma_evrovizija_05032022_0281 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta privlači veliku pažnju otkako je pobedila na festivalu "Pesma za Evroviziju '22". U jeku priprema za "Evroviziju" koja će se održati u Torinu, pevačica je spakovala kofere i napustila Srbiju!

Ona se oglasila na svom nalogu na Instagramu, gde je podelila sa svima da se nalazi u Izraelu. Kao što je poznato, sve delegacije koje će se predstaviti na Evroviziji promovišu svoju pesmu u raznim zemljama, pa je sa tim ciljem i Konstrakta posetila Izrael.

Pevačica je posetila stari deo grada i obišla tamošnje prodavnice, a iz jedne je objavila fotografiju na kojoj je napisala da skuplja rekvizite za evrovizisjki nastup.

Na jednom od snimaka na Instagram storiju Konstrakta razgleda stolice, a u opisu je dodala "A gde je lavor", što je mnoge nasmejalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike