Konstrakta postaje sve veći favorit na predstojećem Eurosongu! Ušla je u prvih deset na kladionicama! (FOTO)

31.03.2022

11:28

1

Numera "In corpore sano" očigledno se veoma dopala svetskoj javnosti

Konstrakta postaje sve veći favorit na predstojećem Eurosongu! Ušla je u prvih deset na kladionicama! (FOTO)
finale_pesma_evrovizija_05032022_0281 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, na kladionicama zauzima 15. mesto, dok prema mišljenju mnogih fanova ovog prestižnog takmičenja, treba da osvoji 4. mesto.

Naime, Konstrakta se posednjih dana na kladionicama popela na 15. mesto, od ukupno 40 zemalja učesnica Evrovizije koja se održava ove godine u Torinu.

Ovo 15. mesto, koje sada zauzima, je najbolji dosadašnji rezultat na kladionicama kada je reč o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici i numeri "In corpore sano".

Printscreen/eurovisionworld.com
Lista prvih deset za koje su glasali ljudi iz celog sveta

Ipak, ono što je zanimljivo je to da na zvaničnom sajtu Evrosonga postoji anketa u kojoj mogu glasati fanovi iz svih zemalja, a naša predstavnica je tu zauzela 4. mesto, dok je Italija na prvom, Švedska na drugom, a Španija na 3. mestu.

Na prvom mestu, sa najviše šansi za pobedu na kladionicama, su kao i svih prethodnih nedelja predstavnici Ukrajine - muzički sastav "Klaush Orchestra" i pesma "Stefania". Na drugom mestu su, kao i do sada, Italijani, a na trećem Švedska.

Kada je reč o zemljama regiona, Srbija se i dalje najbolje kotira. Hrvatska se nalazi na 31. mestu, Crna Gora je na 36. poziciji, dok su na poslednja dva mesta Slovenija (39.) i Severna Makedonija (40.).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike