Novi incident na nastupu Krisa Roka: Policija intervenisala suzavcem, pa palo i hapšenje! (VIDEO)

01.04.2022

08:10

0

Za oskarovskom, usledila je još jedna drama

Novi incident na nastupu Krisa Roka: Policija intervenisala suzavcem, pa palo i hapšenje! (VIDEO)
profimedia-0286117380 - Copyright Profimedia

Glumac i komičar Kris Rok dospeo je u fokus javnosti pošto ga je kolega Vil Smit ošamario na 94. dodeli Oskara, jer se bio našalio na račun njegove žene. Zatim - i dalje nema mira. Posle nastupa koji je održao u Bostonu, jedan gost je poprskan suzavcem, a onda i uhapšen.

Drama se odvila ispred pozorišta „Wilbur", a snimci koji već kruže društvenim mrežama nema koga nisu zabrinuli. Muškarac je oboren na zemlju, pa su mu onda i stavljene lisice. Prethodno, vreme je proveo u publici na Krisovom stend-apu.

Obezbeđenje ga je bilo izvelo pošto je prekinuo šou, prenose strani mediji.

Fizički napad

Portparol policijske uprave u Bostonu potvrdio je za UNILAD da su čak dvojica posetilaca nastupa udaljena nakon što su odbila da poštuju ​​zahteve za nošenjem maski za lice. Prema njegovim rečima, jedan od muškaraca postao je uznemiren, glasno je vikao, ometao nastup i fizički napadao obezbeđenje.

Osumnjičeni, kog je policija identifikovala kao Kejlaba Entonija Herda, nastavio je s pokušajima napada na policajce ispred pozorišta, što je jednog policajca primoralo da upotrebi suzavac prilikom privođenja.

„I, kako je prošao vikend?"

Sa druge strane, Rokovo dugoočekivano prvo javno pojavljivanje nakon šokantnog incidenta na dodeli Oskara dovelo je do toga da je komičar izneo niz prikrivenih referenci na ono što se dogodilo, a da se pritom nije eksplicitno osvrnuo na situaciju niti pomenuo Vila Smita po imenu.

- I, kako je prošao vikend? Neću puno da se*em o tome šta se desilo, pa ako ste to došli da čujete, nastup sam napisao pre ovog vikenda. I još uvek nekako obrađujem ono što se dogodilo tako da ću u jednom trenutku pričati o tom s*anju. I biće ozbiljno i biće smešno, ali sada ću pričati neke viceve - obratio se on okupljenima.

Kasnije iste večeri je demantovao da su se on i Smit pomirili posle šamara.

- Ni sa kim nisam pričao, bez obzira na to šta ste čuli - istakao je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike