Anabela Atijas je pre Andreja volela bogatog naslednika porodice Karić

01.04.2022 | 20:59

On je bio od nje mlađi sedam godina, a mislila je da joj je ljubav za sva vremena

Copyright ATAImages/ A.A.

Anabela Atijas imala je turbulentan ljubavni život, a o svakoj vezi u kojoj je bila javnost je bila dobro upućena.

Posle propalog braka sa Gagijem Đoganijem, Anabela je našla mirnu luku kraj Mladena Radunovića, 2011. godine. Iako su mnogi prognozirali da će se venčati, njihova ljubav je pukla kroz četiri meseca. 

Posle manekena, pevačica se zaljubila u Aleksandra Sašu Nedeljkovića, sina Olivere Nedeljković, rođene sestre Bogoljuba Karića. Upoznala ih je Sašina sestra Gorica, sa kojom se Anabela družila.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

Tri nedelje od početka romanse Anabela je bila ubeđena da je u sedam godina mlađem izabraniku pronašla čoveka svog života.

- Moram priznati da sam mnogo zaljubljena i da uživam u vezi. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem sve najlepše - govorila je ona ranije. 

Postojali su i napisi da se ovaj par verio, međutim Anabela je otkrila da je posredi bila šala. 

ATAImages/ Milan Maričić
Anabela Atijas

- Slučajno smo na Fejsbuku oboje promenili status u „vereni“, a kada smo čuli reakcije na to što smo se navodno verili, bilo nam je simpatično. Uopšte nije loše razmišljati pozitivno i prizivati nešto lepo kao što je veridba. Sve u životu radim po osećaju i nije isključeno da će se i to desiti.

Inače, Nedeljković je pre zabavljanja sa pevačicom okončao brak u kojem je dobio dete. Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom, ni ova ljubav nije dugo potrajala, pa su se Anabela i Aleksandar rastali krajem 2011. godine.

Podsetimo, pevačica danas uživa u braku sa Andrejom Atijasom, sa kojim je stvorila porodicu.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam