„Ko budali šamar”: Pevačica se proslavila zbog jedne pesme, a sada je povukla hrabar potez

02.04.2022

04:55

0

Pevačica vredno radi na svojoj karijeri, a sada je spremila iznenađenje za svoju publiku

„Ko budali šamar”: Pevačica se proslavila zbog jedne pesme, a sada je povukla hrabar potez
Screenshot_12 - Copyright Printscreen Youtube/Hype TV

Pevačica Marija Petrović, poznatija pod umetničkim imenom kao Mara Carica, spremila je za publiku drugi singl „Ko budali šamar”, a sam naziv govori da će ova numera biti pravi hit. 

Posle numere „Volim što te volim” koja je već postavila standarde i izazvala veliku pažnju na Tik Toku, očekivanja od nove numere su velika. 

Printscreen Youtube/Hype TV
Mara Carica

 

Za ovu numeru snimila je i spot na više lokacija u srpskoj prestonici, a rezultatima projekta pevačica je prezadovoljna.

- Videće ljudi kako će sve to na kraju da izgleda, ja sam jako ponosna na ovaj projekat, imam jednu posebnu energiju na ovom snimanju. Posebnu zahvalnost dugujem svim ljudima koji učestvuju u realizaciji pesme, a posebno hvala mom menadžeru Saši Mirkoviću na svemu ovome što mi je omogućio – kaže ona i otkriva šta fanovi mogu da očekuju od njene nove pesme. 

- Pesma je totalno drugačija od prve, dosta je energičnija i izazovnija. Sve što je dobro ne treba menjati, a to su naravno Saša Nikolić koji je radio muziku i aranžman, Mira Mijatović koja je pisala tekt i naravno Hype produkcija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike