Otkriven uzrok smrti legendarnog bubnjara: Pomešao droge, srce nije izdržalo

27.03.2022

12:55

0

Popularni bend se u trenutku tragedije nalazio na turneji po Južnoj Americi, a Hokins je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti

Otkriven uzrok smrti legendarnog bubnjara: Pomešao droge, srce nije izdržalo
profimedia-0487885528 - Copyright Profimedia

Juče je javnost potresla vest da je bubnjar popularne američke grupe „Foo Fighters“, Tejlor Hokins iznenada preminuo u 50 godini, a sada su u javnost isplivali detalji njegove smrti. 

Naime prema pisanju stranih medija, on je pretrpeo srčani udar koji je usledio kao posledica predoziranja. Hitna pomoć je reagovala na licu mesta, pokušali su da ga ožive, ali je Hokins proglašen mrtvim na mestu događaja.

Profimedia
Tejlor Hokins

 

U zvaničnom saopštenju nakon početne obdukcije, državno tužilaštvo Kolumbije potvrdilo je da pronađeno10 vrsta supstanci, uključujući marihuanu i triciklične antidepresive u toksikološkim testovima. 

Uradiće se i dalji pregledi kako bi se jasno i precizno utvrdio uzrok smrti Tejlora Hokinsa.

Printscreen/YouTube/60 Minutes Australia
Tejlor Hokins

 

- Gradski centar za vanredne situacije primio je upozorenje o pacijentu sa bolom u grudima u hotelu koji se nalazi na severu grada. Poslato je vozilo hitne pomoći da se pobrine za ovaj slučaj. Međutim, kada su timovi zdravstvenog odeljenja stigli, zatekli su mobilnu jedinicu za reagovanje kompanije EMI na licu mesta - navodi se i dodaje da je Hokinsu odmah ukazana pomoć: 

-  Zdravstveni radnik koji se bavio hitnim slučajem ukazao je na pokušaje oživljavanja pacijenta, ali nije bilo odgovora i pacijent je proglašen mrtvim. Nadležni organi su uklonili telo i započeli rad na istragama koje su potrebne u okviru ovakvih incidenata. Žalimo zbog smrti ovog talentovanog i svetski poznatog bubnjara i šaljemo poruku saučešća njegovoj porodici, kolegama iz benda i fanovima - piše u saopštenju, prenosi Miror.

Podsetimo, popularni bend se u trenutku tragedije nalazio na turneji po Južnoj Americi, a Hokins je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike