Da li je ovo skupa slika? Nikola Đuričko se fotografisao u Americi sa glumcem "La casa de papel" (FOTO)

01.04.2022

09:14

0

Fanove ove serije, oduševilo je poznanstvo dvojice kolega, te su odmah ostavljali duhovite komentare

Da li je ovo skupa slika? Nikola Đuričko se fotografisao u Americi sa glumcem "La casa de papel" (FOTO)
djuricko _10102018_0019 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Nikola Đuričko 2019. godine preselio se sa porodicom u Ameriku, želeći tako da isproba svoj potencijal tvrdeći da mu je "cela planeta igralište".

Za dve i nešto godine upoznao je mnogo glumaca i ljudi iz filmske industrije, snimao za "Netfliks", a nedavno su mu se putevi spojili sa jednim od popularnih glumaca - Darkom Perićem, poznatijeg kao Helsinki iz serije "La casa de papel".

Profimedia
Darko Perić - Helsinki iz serije "La casa de papel"

Perić, inače, iako je rodom iz Srbije, tačnije Kladova, davnih dana otišao je u Španiju gde je ušao u svet glume, baš kao i sada Đuričko u Los Anđelesu.

Da li je reč o nekoj poslovnoj saradnji ili su se i privatno od ranije poznavali, nije poznato, a Đuričko se uz fotografiju samo kratko našalio: 

- La casa de Los Angeles.

Fanovi popularne španske serije počeli su da nižu šaljive komentare "Helsinki i Beograd", "Kladovo stiglo u LA", "Skupa slika". 

 

 

Ono što je interesantno, jeste da dvojica srpskih glumaca u belom svetu imaju isti stav kad je reč o poslu i tome da žele da se oprobaju svuda u svetu, pa je jednom čuveni Helsinki objasnio:

- Uvek sam govorio da sam internacionalni glumac, ni Španac ni Srbin. Govorim šest jezika i moje tržište je celi svet. Nikad nisam ovu karijeru uzimao za ozbiljno. Glumac sam, ali sam živeo mnogo života i bavio se različitim stvarima - ispričao je simpatični Helsinki.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike