Netfliks ukinuo sve filmove s Džonijem Depom? Fanovi digli bunu: A Herdovu ste ostavili, na šta to liči?! (FOTO)

25.12.2020

19:39

0

Preko ove platforme u Americi više nije moguće pogledati nijedno ostvarenje u kom je on glumio, na šta su obožavaoci i te kako burno reagovali

Netfliks ukinuo sve filmove s Džonijem Depom? Fanovi digli bunu: A Herdovu ste ostavili, na šta to liči?! (FOTO)
Copyright Džoni Dep Profimedia

Korisnici ,,Netfliksa” u Americi bruno su reagovali pošto se ,,pročulo” da na pomenutoj platformi više nije dostupan nijedan film s Džonijem Depom.

Pročitajte još:

Otkako je izgubio od ,,San-a”, kao ,,napasnik” prvo je ,,uklonjen” iz projekta ,,Fantastične zveri”, a zatim su i brojni studiji krenuli da se ,,sklanjaju od njega”. međutim, poslednji korak izludeo je sve njegove fanove, koji ,,Netfliksov” potez u najmanju ruku smatraju cenzurom.

Na društvenim mrežama napravili su oznaku ,,Pravda za Džonija Depa”, te se brojni i javno zapitali – kako to da je on ukinut, a da je njegova bivša Amber ,,preživela”, kada je ,,Netfliks” u pitanju. Pojedini koji glumicu vide kao napasnika smatraju da je sada red i nju da ,,obrišu”, prenose strani mediji, jer u suprotnom neće moći da izbegnu skandal do sada neviđenih razmera.

U ostalim zemljama, pak, Depovi filmovi ,,uredno” se strimuju, ali Amerika se, najblaže rečeno, trese.

,,Netfliks” mudro ćuti i hrabro stoji iza svoje odluke, kao i u slučaju Šaje Labafa, kog su takođe ,,smakli” zbog priče da je bio nasilnički nastrojen prema bivšoj devojci FKA Tvigs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike