„Varalica s Tindera" prvi put o ženama i prevarama: Ja sam najveći džentlmen na svetu! (VIDEO)

23.02.2022

09:38

0

Trenutno najpoznatiji momak na planeti ne odustaje od tvrdnji da je dokumentarac - skup gnusnih laži, s kojima on nema ništa

„Varalica s Tindera" prvi put o ženama i prevarama: Ja sam najveći džentlmen na svetu! (VIDEO)
profimedia-0664041557 - Copyright Profimedia

Šimon Hajut, koji se po dokumentarcu s „Netfliksa" predstavljao kao Sajmon Levijev, pa obmanuo brojne devojke za pare, tvrdi u prvom intervjuu posle filma da je „The Tinder Swindler" samo skup laži, za koje on nikako nije vezan. Bez obzira i na ispovesti žena, koje i dalje grcaju u dugovima zbog njega, njegova je „pesma" da je kao „singl" momak samo želeo da upozna nekoga i ništa više.

Kao što je istakao u glasovnoj poruci koja je objavljena u okviru „Svindlera", „Netfliks" planira da tuži, a onda i da ispriča svoju stranu priče. Trenutno, zato, „traži najsrećnije rešenje kako, jer mu je plan da na što lepši način prikaže kako pogođene dramom, tako i sebe".

 

 

- Bio sam samo jedan „singl" momak koji je hteo da upozna nekoga preko Tindera - počeo je on u intervjuu za „Inside Edition", koji su mnogi čekali još od prikazivanja filma.

Luks život

- Bio sam prilično iznenađen što me je toliko žena htelo. Neke su i putovale da bismo se upoznali. Ja zaista nisam taj neki monstrum o kom se sad priča. Ja sam biznismen. Kupio sam bitkoin 2011. Tad je to bilo ništa, a sad mislim da ne moram da vam kažem koliko vredi - objašnjavao je.

Upitan o ženama iz dokumentarca, nije se upuštao u prevelike detalje.

- Moj Bože, kako neko može da izgradi „fejk" priču... Nisam nikakav prevarant. Ja sam najveći džentlmen na svetu. I ne može da mi sudi niko ko me ne zna - izjavio je on, koji sada inače uživa u ljubavi s manekenkom iz Izraela, Kejt Konlin.

Podsetimo, Sajmona su „prevare jurile" gotovo čitavog života. Zbog onih koje je počinio u Izraelu izbegao je u Finsku. Međutim, tamo je ležao dve godine. Zatim, napravio je i dugu listu zlodela u Švedskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Danskoj i Norveškoj. Uhvaćen idući put, međutim, bio je tek u Grčkoj 2019, jer je koristio lažni pasoš pa bio deportovan - u Izrael.

Sajmon Levijev Profimedia
 

Sada, umesto 15 meseci zbog prevara, falsifikovanja i krađa, odležao je pet. Pušten je na slobodu zbog dobrog vladanja.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike