Ko je šarmantni makedonski pevač koji je viđen u društvu Anabele Atijas?

30.03.2022

21:45

0

Zoran je snimio prvu pesmu na srpskom jeziku za koju je tekst pisao sam

Ko je šarmantni makedonski pevač koji je viđen u društvu Anabele Atijas?
zoran i anabela - Copyright Hype Production

Makedonski pevač Zoran Iliev obradovao je publiku pesmom „Ja volim” u izdanju Hype produkcije. Može se reći da je ovom numerom uplovio na srpsku muzičku scenu, budući da je ovo njegova prva pesma na srpskom jeziku za koju je tekst pisao sam.

On je već imao hitove kao što su „Angeli i demoni”, „Na pola pat”, „Lažes pak” i zapaženi duet sa Anabelom Atijas „Od utro do večer”.

Ovaj šarmantni i talentovani mladić osvojio je srca makedonske publike učešćem na „Makfest” prestižnom festivalu na kojem je pobedio prvi put 2011, a duplu krunu odneo je 2017 godine u duetu sa Anabelom Atijas sa pesmom „Od utro do večer”.

Printscreen Instagram/zoraniliev
Zoran Iliev

 

Zoran se na sceni pojavio 2010. godine na muzičkom festivalu u Makedoniji koji se zove „M2”, gde se plasirao u finale. U žiriju ovog prestižnog takmičenja bili su pevačica Marija Šerifović, kompozitor Darko Dimitrov i teksopisac Elena Ristevska koji su mu već tada predvideli veliku muzičku karijeru.

Zajedničko pojavljivanje Zorana i Anabele Atijas na festivalu 2017. godine bilo je ogledalo jedne uspešne saradnje i divnog prijateljstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike