Emotivna poruka Hilari Daf: Srećna sam što sam provela skoro dve decenije sa tobom (FOTO)

31.03.2022

06:00

0

Oproštajna poruka glumice mnoge je rastužila, reči podrške pristižu

Emotivna poruka Hilari Daf: Srećna sam što sam provela skoro dve decenije sa tobom (FOTO)
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Kada ostanemo bez svog ljubimca, osećamo kao da smo izgubili člana porodice. Što oni i jesu. Glumica Hilari Daf otkrila je da je ostala bez svog psa Džeka, od kog se oprostila na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

- Počivaju u miru, moj slatki Džek. Neće nam nedostajati da piškiš svuda po kući ili laješ celu noć. Ali sam srećna što sam te poznavala skoro dve decenije - napisala je ona, pa nastavila:

- Gledao si me kako dovodim svoje bebe kući. Ti, Lola i Dabi ste me naučili o tome kako da budem odgovorna pre nego što sam dobila svoje ljudske bebe i pružili ste mi utehu i ljubav kad mi je trebalo najviše! Laku noć, anđele. Nadam se da imaš neograničene količine koskica tamo gore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Njene kolege iz serije "Kako sam upoznala vašeg oca" su joj pružile podršku. Tako je glumica Kim Katral napisala da joj šalje mnogo ljubavi, dok je Francija Raiza poručila da su "Najdraži".

Hilari je 2016. godine izgubila svog francuskog buldoga, kog je usvojila dve godine ranije. U 2018. godini ona je ostala bez još jednog psa, kog je imala 10 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike