Oglasile se majka i sestra Vila Smita: Slomio mi je srce

30.03.2022

09:20

1

Autor: Marija Mitić

Kerolin Brajt je za svog sina imala poseban savet

Oglasile se majka i sestra Vila Smita: Slomio mi je srce
profimedia-0642859964 - Copyright Profimedia

Glumac Vil Smit šokirao je svet incidentom koji je napravio na ovogodišnjoj dodeli Oskara, koja je održana pre par dana u Los Anđelesu, pa i svoju porodicu.

Njegova majka, Kerolin Brajt, iznenađena je ponašanjem svog sina kojeg je, kako kaže, prvi put videla tako agresivnog.

- Vil je vrlo miroljubiva osoba i to je prvi put da sam ga ikada videla da je tako pobesneo, prvi put u životu - rekla je Kerolin.

Profimedia
Vil Smit sa majkom

- Da, iznenadilo me. Nikad ga nisam videla da to radi - rekla je glumčeva majka i dodala da ponosna na svog sina svakako kao i da mu preporučuje da ode na odmor.

Glumčeva sestra Elen, stala je pak u njegovu odbranu pa opravdala njegove postupke rekavši da je Vil do sada podneo bezbroj teških situacija.

- Ljudi komentarišu stvari kao: "Voleo bih da sam u njegovoj koži ili, to su moji ciljevi i sve." Ali ti stvarno ne znaš šta je potrebno da stigneš tamo. I imala sam razgovore s njim i stvarno mi je nekako slomilo srce slušajući stvari koje je rekao da mora da prođe da bi došao tamo gde je - rekla je Elen, prenosi Comicbook.

Profimedia
Vil Smit udara Krisa Roka

Podsetimo, incident se dogodio kada je prezenter na svečanoj ceremoniji dodele Oskara, Kris Rok, predstavljao najbolji dokumentarni film, našalivši se usput na račun obrijane glave supruge Vila Smita, Džejde Pinket Smit, tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu „G.I. Jane“.

Ovo je Vilu opasno zasmetalo, jer se njegova supruga bori sa alopecijom, te je usred živog programa prišao prezenteru i udario mu šamar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike