Akademija se oglasila: Otkriveno da li će Vilu Smitu biti oduzet Oskar!

29.03.2022

09:35

0

Nakon dva dana, guvernerka Akademije filmske umetnosti i nauke je iznela stav

Akademija se oglasila: Otkriveno da li će Vilu Smitu biti oduzet Oskar!
vil smit (2) - Copyright AP Photo/Chris Pizzello

Incident koji se dogodio na sceni dodele Oskara u nedelju uveče, kada je Vil Smit udario šamar kolegi Krisu Roku, je tema o kojoj se i dalje priča. Ono što se čekalo jeste da se Akademija oglasi i otkrije da li će biti posledica.

Vupi Goldber, guvernerka Akademije filmske umetnosti i nauke, otkrila je da li će Smitu biti oduzeta zlatna statua.

- Mislim da je preterano reagovao... Mislim da je imao jedan od onih trenutaka u kojima ne možete da se kontrolišete. Razumem, ne ponašaju se svi onako kako bismo želeli da se ponašaju pod pritiskom, a on je podlegao pritisku - pokušala je da pronađe razumevanje za glumčev postupak guvernerka Goldberg, pa dodala:

Profimedia
 

- Nećemo mu uzeti Oskara. Siguran sam da će biti posledica, ali ne mislim da će to uraditi, posebno zato što je Kris rekao da ne podnosi tužbu.

Vil Smit se takođe oglasio, te izvinio kako Krisu, tako i Akademiji i svima zbog svog postupka.

Podsetimo, Vil Smit je na 94. dodeli Oskara u Los Anđelesu ustao iz publike i na bini ošamario glumca Krisa Roka jer se našalio na račun njegove supruge, glumice Džejde Smit (50).

Rok je, naime, glumicu uporedio sa Džejn, junakinjom iz istoimenog akcionog filma, koju je 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Akademija filmske umetnosti i nauke, koja je podelila Oskare u Dolbi Teatru u Los Anđelesu, osudila je napad Vila Smita (53), koji je u nedelju uveče šokirao celi svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike