Licemer! Vil Smit se takođe podsmevao čoveku koji boluje od alopecije, isplivao snimak (VIDEO)

29.03.2022

16:32

2

Autor: Marija Mitić

Glumac je na Tviteru stavljen na stub srama

Licemer! Vil Smit se takođe podsmevao čoveku koji boluje od alopecije, isplivao snimak (VIDEO)
vil smit - Copyright Profimedia

Glumac Vil Smit napravio je pravi skandal na ovogodišnjoj dodeli Oskara, održanoj u Los Anđelesu pre dva dana, kada je prezentera Krisa Roka ošamario usred živog programa.

Glumca je razbesnelo to što se Kris našalio na račun frizure njegove supruge, koja boluje od alopecije - autoimune bolesti od koje opada kosa.

Profimedia
Vil Smit udara Krisa Roka na dodeli Oskara

Ipak, izgleda da je Vil ispao posve licemeran jer je zapravo i on, pre mnogo godina, učinio istu stvar, a taj snimak počeo je masovno da se širi društvenim mrežama.

Naime, na ovom snimku se jasno vidi da glumac u jednoj emisiji proziva muzičara koji se tu nalazio, a koji takođe boluje od alopecije.

 - On ima pravilo. Basista ima pravilo da svako jutro mora da obrije glavu. Hej, pa to je šala - rekao je Smit tada u emisiji koja je snimljena devedestih godina, a zbog čega je sada zradio bezbroj negativnih komentara.

 - Razlog zašto volim internet je taj što ništa ne zaboravlja - napisao je korisnik Tvitera koji je objavio ovaj video snimak, a u komentarima su mnogi kritikovali Smita.

 - On je licemeran, - Ima dvostruke standarde, Hahaha ne mogu da verujem - samo su neki od komentara na ovom video snimku.

Podsetimo, Vil Smit proglašen je za najboljeg glumca 94. dodele Oskara za ulogu u filmu "Kralj Ričard".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike