Sve za taštu: Ovako je Bastijan pokušao da impresionira Aninu majku

23.08.2021

15:41 >> 15:46

0

Nekadašnja teniserka je otkrila koliko se njen suprug potrudio da postane blizak sa njenom porodicom

Sve za taštu: Ovako je Bastijan pokušao da impresionira Aninu majku
Copyright Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Profimedia

Iako se već nekoliko godina ne bavi tenisom, Ana Ivanović je, čini se, popularnija nego ikada. I dalje je na svim listama najlepših sportistkinja, a jednako je uspešna i na privatnom planu. Ona uživa u skladnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima dvojicu sinova, a gde god da se pojave izazivaju veliku pažnju.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia

Ovog leta nekadašnja teniska diva i njen suprug uživaju u životu, pa osim što su posetili Majorku, oni su bili i u Veneciji, Firenci, Rimu, Parizu, Bavarskoj i tako dalje. Nedavno se Ana pojavila na crvenom tepihu u Berlinu, na jednom gala događaju, a potom i u Salcburgu sa suprugom.

I dok su se njih dvoje zabavljali u Austriji, u Nemačkoj je osvanuo njen intervju u jednom poznatom magazinu. Ana je tom prilikom otkrila šta je prvo naučila na nemačkom.

– “Ne, hvala, srećno sam zaljubljena”. Posle našeg prvog sastanka u Minhenu rekao mi je da to izgovorim ako neko počne da priča sa mnom na nemačkom – rekla je Ana kroz smeh.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia

Ona je otkrila i da je njen suprug učio srpski kako bi impresionirao taštu.

– Bastijan i ja se sporazumevamo na engleskom. No, sa decom pričamo sve: i engleski, i nemački, i srpski. Učim nemački, slušam supruga dok razgovara sa sinovima. Znam da kažem nekoliko stvari, na primer “pazite, ovo je opasno” ili “povrće je zdravo”. Sa decom je sve lakše. A porodica je najlepši timski sport na svetu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike