Svaki tekst pisala je kao da joj je zadnji: Prijatelj Marine Tucaković otkrio koja je bila njena tajna za stvaranje hitova

10.03.2022

15:39

0

Autor: Marija Mitić

Polubrat Marije Šerifović, muzičar, kompozitor i pevač Danijel Pavlović ne može da prežali autorkinu smrt

Svaki tekst pisala je kao da joj je zadnji: Prijatelj Marine Tucaković otkrio koja je bila njena tajna za stvaranje hitova
Copyright Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi” screenshot, K1

Polubrat Marije Šerifović, muzičar, kompozitor i pevač Danijel Pavlović bio je vrlo blizak sa Marinom Tucaković. On i dalje ne prihvata njenu smrt, međutim, rado je se seća kao i svakog trenutka provedenog sa njom.

Pavlović je prilikom nedavnog gostovanja u Grand Magazinu otkrio kako je to Marina napisala neke od naših najvećih hitova i to u svojoj "seksi sobi".

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Danijel Pavlović


- Marina je meni u srcu i nikada odatle neće izaći... Hvala joj na svemu što je za mene učinila, a učinila je mnogo i to je moja ljubav. Mi smo putovali, smejali se i nervirali se zajedno... Sedeli smo u njenoj seksi sobi, to je jedna mala sobica u njenom stanu na Vračaru, gde je ona imala krevet za jednu osobu, pored njega je bila rakijica i kapućino, leži i piše, papiri oko nje... - prisetio se on.

Instagram printscreen/laccaofficial
Marina Tucaković

- Imao sam sreće da baš ja budem sa njom u tim momentima kada su se neke od velikih pesama stvarale. Pored nje sam naučio kako ne treba da se piše tekst, jer je pisala za neku anonimnu devojku i mučila se, a ja sam je pitao: "Za koga pišeš to Cveto? Zašto se mučiš? To je nebitno, tezga", a ona mi je odgovorila: "Ne mogu ja to tako"... Svakome je davala sve što je mogla, za koga god da je pisala, pisala je kao da joj je zadnji tekst... E u tome je njena veličina i u još nekim tajnama koje mi je odala - ispričao je pevač u emisiji "Grand magazin".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike