Ovako živi Nadica Sečivanović: Nadam se da ću moći sebi da obezbedim bar 30 kvadrata!

30.10.2021

13:28

0

Pevačica otkriva kako najviše vremena provodi u kuhinji, te da obožava da kuva

Ovako živi Nadica Sečivanović: Nadam se da ću moći sebi da obezbedim bar 30 kvadrata!
Nadica Sečivanović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nadica Sečivanović, koja je veliku popularnost stekla u „Zvezdama Granda", priznaje da najviše vremena provodi u kuhinji i kupatilu, ali i da je i te kako vodila računa da čitav životni prostor upotpuni tako da se oseća toplina doma.

- Obožavam da kuvam, naravno kada za to imam vremena. Ali s obzirom na to da se sada sve vratilo u normalu, imam dosta posla, pa ne stižem da uživam u tome, što mi mnogo nedostaje. Najviše volim da jedem domaću hranu. A i kako kažu, ljubav na usta ulazi. Sa druge strane koliko volim da kuvam, toliko mi teško pada pranje sudova. Moraću da nađem nekoga muškarca ko će to umesto mene raditi i na taj način mi olakšati - nasmejala se mlada pevačica.

- Obožavam svoj dom, upravo zato što tu pronalazim svoj mir i sakupljam energiju za sve što predstoji - dodala je ona.

- Sve sam sama sređivala. Navikla sam da kroz život idem isključivo sama i da je najsigurnije u današnje vreme osloniti se na sebe - ističe Nadica.

 

 

„Zvezde Granda"

Što se tiče njenog učešća u čuvenom talent-šouu, smatra da je „to moglo da bude i ubedljivije".

- Samo kratko ću reći, moglo je to i bolje, ali nisam uspela da pobedim tremu, koja mi je najveći suparnik od samog početka. To je moj ljuti protivnik, ali idemo dalje u nove pobede još jače. Uspela sam da snimim svoju prvu pesmu „Folira“ kojom sam prezadovoljna, jer znam koliko sam rada, truda i svega uložila u to. Napravila sam veliki korak i ponosna sam na sebe. Ovo je ono o čemu sam oduvek maštala - rekla je pa nastavila o svojim planovima za budućnost.

- Želim da budem što bolja i uspešnija u ovome što radim. Da se ostvarim kao majka i obezbedim sebi barem 30 kvadrata, ali da znam da je to samo moje - zaključila je Sečivanovićeva.

I dalje ne priča sa tetkom Biljanom

Nadica otkriva da i dalje ne priča sa tetkom, pevačicom Biljanom Sečivanović.

- Ne bih previše to da komentarišem, jer pre svega ne želim da moju karijeru povezuju isključivo sa tetkom. Kao što sam rekla, ona je moja krv i bila mi je kao druga majka. Jednostavno, putevi su nam se u nekom trenutku života razišli i meni je krivo zbog toga, ali eto, niko ne zna šta nosi dan, a šta noć - kaže Nadica za „Blic".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike