Alen Islamović o supruzi, "Bijelom dugmetu", Goranu Bregoviću: Konačno otkrio u kakvom je odnosu sa muzičarem

27.03.2022

20:15

0

Autor: Marija Mitić

Pevač se prisetio davnih vremena kada je ova grupa obarala sve rekorde

Alen Islamović o supruzi, "Bijelom dugmetu", Goranu Bregoviću: Konačno otkrio u kakvom je odnosu sa muzičarem
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Već godinama unazad članove benda "Bijelo dugme", Gorana Bregovića i Alena Islamovića prate razne afere, o kojima je pevač sada rešio da progovori.

Naime, kako je Alen rekao u današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal", i pored brojnih nagađanja, on i Goran su u sjajnim odnosima.

- Imam jako dobar odnos sa Goranom, Goran veruje u mene. ''Bijelo dugme'' se uvek menjalo, ali taj torpedo kad krene na bini sa orkestrom Gorana Bregovića, tu moraš biti maher da dođeš do publike kao interpretator. "Bijelo dugme" je turbo firma bila, to su ogromne razlike, jaka organizacija, 'Bijelo dugme' je sve to imalo - kaže Alen i priseća se davnih vremena kada je ova grupa obarala sve rekorde.

ATAImages/Antonio Ahel
Goran Bregović

- Dugme nije imalo nikakvih zabrana. Sve su pesme izvodili, uvežbani repertoar i u Zagrebu i u Splitu i u Beogradu, svugde! Nismo imali zabrana. Dolazile su devedesete godine, politika je uticala na sve. Mirisalo je na rat i 'Bijelo dugme' nije moglo da funkcioniše zbog toga. Nisam verovao u to da ćemo se ponovo okupiti. 'Bijelo dugme' je najbolji deo mog života, to je jako dobro iskustvo. Otpevao sam najbolje pesme Bregovića, 'Đurđevdan' smo svugde izvodili, nije istina da je bilo zabrana - rekao je Alen koji se potom osvrnuo i na svoju suprugu, za koju kaže da je njegova jedina i najveća životna ljubav.

Antonio Ahel/ATAImages
Alen Islamović

- Najveća ljubav mi je moja žena, ako smo zajendo od 16. godine, možete da zamislite kakva je to ljubav. Sad nemamo nesuglasica, ranije smo imali, ali ona je oguglala na to. Kao otac sam odličan i blag, a kao deda tek. To mi je najlepša uloga sad, jedva čekam da vidim unuke, nisam ih video tri dana i već mi nedostaju - rekao je pevač i za kraj se prisetio nekih bolnih momenata.

- Moj najveći životni gubitak je kad sam plakao, kad mi ode neko iz familije. Kad ti odlaze roditelji, kad te napuštaju. Kada ode majka... Ja sam bio najmlađi, naravno da sam bio plačljiv, stariji to malo lakše podnose - zaključio je Alen Islamović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike