Oglasio se Žarko Madžić posle fotografije polnog organa koju je poslala Mirjana: Može i na naslovnicu! (FOTO)

14.03.2022

20:06

0

Pevač je u razgovoru za 24sedam istakao da nikad pomenutu devojku nije startovao, a još manje joj slao eksplicitne fotografije, i ističe da je spreman da se suoči sa njom

Oglasio se Žarko Madžić posle fotografije polnog organa koju je poslala Mirjana: Može i na naslovnicu! (FOTO)
zarko_madzic_13092021_0002 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

OvIz dana u dan se produbljuje priča o aferi čiji je glavni akter Đorđe David, jer ga je izvesna Mirjana Popović optužila da ju je uznemiravao i slao poruke eksplicitnog sadržaja. U celu priču je upleten i Žarko Madžić, pevač „Zvezda Granda” koji je stao u odbranu svog bivšeg mentora.

Kako je Madžić demantovao reči navodne kandidatkinje „Zvezda Granda”, ona je rešila da u javnost plasira i fotografiju polnog organa ovog pevača, kako bi dokazala da su se njih dvoje dopisivali. 

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Žarko Madžić, Đorđe David

 

Ovim povodom ekipa 24sedam je kontaktirala Žarka Madžića, a on nam je otkrio kako se oseća zbog novonastale situacije. 

- Lepa je fotografija i može da ide na naslovnicu. Zamolio sam novinarku kada mi je poslala fotografiju da ako želi da stavi sliku malo većeg polnog organa, čisto eto, kada to pročita i kada se završi cela ova priča, da mi se javi pedesetak devojaka. Hit. To je kada se šalimo, naravno. A poneta je da ja tu devojku stvarno nikada nisam upoznao jer ta devojka ne postoji. Cela ova priča je otišla predaleko - priča on.

I tek što je kročio u svet estrade i započeo karijeru, o njemu kruže negativne priče, ali on se ne obazire na to i tvrdi da izvesnu devojku nikada nije seksualno uznemiravao.

Youtube screenshot / „Zvezde Granda"
Žarko Madžić

 

- Ne mislim da ovo može da se odrazi na moju karijeru. Ja tu devojku nikada nisam startovao, ona je neko ko ozbiljno progoni svakoga ko je kročio na estradu. Sve bi bilo okej da se ona samo krije iza lažnog profila i dopisuje sa ljudiima. Veliki problem je što je ta devojka stala „imenom i prezimenom” iza svoje tvrdnje - priča on i otkriva da li će zbog ovog slučaja ići na sud: 

- Zar stvarno mislite da mi posle „Zvezda Granda”, skidanja, Karleušinih komentara i svega ostalog, imam potrebu da nekoga progonim, smaram, startujem. Ja sam zaboravio kako se muvaju ribe. Ja sam spreman na svaki vid pljuvačine, jer to ovaj posao i podrazumeva. Kao što je svaka devojka koja dobro izgleda k*rva, tako i ovo, jesam ili nisam uradio, jesam. To je vrlo lako dokazivo na sudu. Da li ćemo ili ne, to ćemo još videti, ali ja ne pridajem značaja tome. Devojke sa kojima sam bio, a ima ih, hvala Bogu, mnogo. Nijedna me ne bi kompromitovala na taj način, a ne bih ni ja nju. 

Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Madžić

 

Žarko kaže da nema problem sa ovakvim vidom optužbi, jer kaže da ima istine u ovome, da bi devojka sve to trebalo da prijavi policiji. 

- Ta devojka, žena, šta god da je, tvrdi da ja nju devet godina progonim, ja nemam uvid u našu prepisku, jer sam blokiran, tako da je ona sama uzela neke momente dopisivanja i pustila novinarima, gde ispada da sam ja bolesnik i manijak, ali ja nemam problem sa tim. Zašto ona ako ja već nju toliko uznemiravam i progonim, što me nije prijavila, zašto nije tražila zabranu prilaska? To bi bilo sve zabeleženo u policiji. U ovoj prepisci nije bitan ni moj penis, ni „Đorđevo startovanje”, mi to možemo u dve rečenice da opovrgnemo. Mnogo je tu nelogičnosti. Ja ne stajem sad Đorđu u odbranu kao prijatelj i drugar, već svih nas, čiji integritet može da bude ugrožen od bilo koga i sa neproverenih izvora. Pa ja mogu da napravim profil pod nekim imenom i da se dopisujem sa samim sobom, pišem bljuvotine i posle toga se javim novinarima kako me Žarko seksualno uznemirava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

 

Madžić je otvoreno pozvao pomenutu devojku na suočavanje, kako bi jednom za sva vremena razjasnili situaciju.

- Neka ta devojka dođe slobodno u neku emisiju, da se vidimo oči u oči i da popričamo o svemu ovome ili neka ode u sud i prijavi mene i Đorđa. Hoću da pohvalim samo tu devojku u jednom od članaka me je lepo isprozivala. Skidam joj kapu. Nije kompletni idiot, ima tu i zanimljivih stvari - završava priču Madžić za 24sedam. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike