Afera u "Zvezdama Granda"! Đorđa Davida optužila devojka da joj je slao neprimerene poruke: Roker besan!

10.03.2022

21:16

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je za 24sedam do detalja ispričao kako se desio ovaj skandal sa izvesnom Mirjanom Popović koja se prošle godine prijavila za muzičko takmičenje

Afera u "Zvezdama Granda"! Đorđa Davida optužila devojka da joj je slao neprimerene poruke: Roker besan!
djordje_censored - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

U domaćim medijima danas je osvanula vest da je roker i član muzičkog žirija takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, slao neprimerene poruke, snimke i fotografije jednoj kandidatkinji pokušavajući navodno da joj se udvara.

Prema pisanju Kurira, izvesna Mirjana Popović navodno je rekla da se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje. David u startu demantuje najpre ove navode, pa za 24sedam ističe da članovi žirija pre svega ne znaju ko su kandidati koji se za takmičenje prijavljuju onlajn, a kamoli njihovo ime i prezime, te telefon ili naloge na društvenim mrežama.

Youtube screenshot „Zvezde Granda"
Đorđe David

- Nikome od žirija žene koje se prijavljuju onlajn nisu dostupne da tako kažem, jer se to drži u tajnosti. Tako da je prva neistina da sam ja nju kontaktirao, to je neizvodljivo. Ona mene jeste kontaktirala ali iz potpuno drugog razloga. U celu priču je upleten i prošlogodišnji kandidat Žarko Madžić - počinje Đorđe David za 24sedam.

- Ovo će ići na sud i ja ću sigurno isterati pravdu. Fotografije koje koristi su moje lične koje sam objavljivao na Instagram storiju. Postoji određena ekipa žena, devojaka, koje imaju te neke tripove. Naime, Žarko je bio u mojoj grupi, a ona je sa njim ulazila u neku priču. Nakon toga je krenula da mene kontaktira da bi mi "ispljuvala" Žarka, gde sam ja o njemu rekao sve u superlativu. Tada sam sve ispričao Žarku, a on mi je rekao da je to ili ozbiljan psihopata ili ozbiljna nameštaljka, te da je profil lažan - kaže Đorđe i otkriva da su se onda obojica sa njom šalili kao i da se sve to zbilo prošlog leta.

ATAImages/ A.A.
Žarko Madžić

- Jednom smo sedeli Žarko i ja i šalili se sa njom putem poruka, a ona je verovatno zbog toga izrevoltirana, ne vidim drugi razlog za sve ovo. Razmenjivali smo poruke, ali ne ovako, ona je ovo montirala, što je danas vrlo lako iseći, a slike joj svakako nisam slao.

- Bilo je to u maju kada je Žarko ispao. Šta će joj sve ovo sad, ova montaža, ova priča iz konteksta, nemam pojma zaista. Najpre ću proveriti ime, prezime i lik jer sam danas dobio njen broj i nazvao sam je, međutim, glas i slika mi se ne podudaraju. Zvuči kao žena od 50 godina. Rekla mi je da je pogrešila, da nije imala nameru za sve ovo, međutim, sada je gotovo, videćemo se na sudu sigurno. Izgleda da je sve ovo napravila da bi se njemu osvetila... - kaže David za naš portal i zaključuje:

Youtube screenshot „Zvezde Granda"
Đorđe David

- Ja, u poziciji u kojoj jesam, da pozivam tobože devojku na seks, pritom ne znajući ni kako izgleda, ni kako peva, mislim to nikada ne bih dopustio sebi. Ovo moram da izguram do kraja, prvo radi sebe, radi moje Ane (partnerke), radi mog ženskog deteta i onda zbog svega ostalog.

Poruke koje je izvesna Mirjana priložila pomenutom portalu, prenosimo vam u celosti.

- Lepo spavaj, ljubim te, budi dobra, nastavljamo da pišemo, okej, nemoj da se nerviraš, kul - navodno je rekao pevač u glasovnoj poruci, piše Kurir.

- Šta mi šalješ, bre, ovo? - upitala  je ona navodno Davida koji joj je, kako se navodi, poslao fotografiju na kojoj je go do pojasa i umotan u peškir.

- Pošalji ti nešto - 

- Pa nisam retard da ti šaljem - uzvratila je ona, a potom, prenosi list, pevač je poslao i fotografiju kako se pući, a u opisu je naznačio da je poljubac za nju, zbog čega je burno reagovala.

- Beži, bre, kako te nije sramota? Možeš deda da mi budeš! Meni je fascinantno koliko si ti plitkouman. Prvo mi nudiš neke časove za 250 evra. Ako već idem na časove, za te pare idem kod nekoga ko će me zaista nešto naučiti, a ne kod tebe, koji pojma nemaš. Tebi su potrebni časovi. Sramota.

- Pazi kako pričaš sa mnom - navodi se.

Popovićeva je takođe za Kurir i dala izjavu:

- On je kontaktirao sa mnom preko Instagrama. Razgovarali smo o takmičenju, muzici, dao mi je svoj broj. Pitala sam ga za časove pevanja. Ubrzo mi je slao fotografije, snimke gde se nalazi i šta radi. Nije me zanimalo. Zahtevao je da mu šaljem svoje, ja sam grubo odbila! Videla sam da njegovo ponašanje postaje vrlo bezobrazno, jer je umislio da je nešto bitan i važan. Konstantno mi je slao fotografije, neprimerene poruke, video-snimke i glasovne poruke. Nije mi uopšte bilo jasno šta hoće! Burno sam reagovala. Rekla sam mu da nisam zainteresovana za takve stvari, po godinama može deda da mi bude. Ako mu je već do didi-miđi, neka traži žene od 50 plus, pa njima neka se javlja i šalje gluposti, a ne nama deci - poručila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike