Taj mali plagijat Cecinog drvoseče neka ćuti: Devojka koja je optužila Đorđa Davida za aferu žustro o Madžiću

12.03.2022

14:19

0

Pošto je Žarko stao u odbranu rokera, Mirjana Popović mu je žestoko uzvratila i kazala da je on njoj slao poruke eksplicitnog sadržaja

Taj mali plagijat Cecinog drvoseče neka ćuti: Devojka koja je optužila Đorđa Davida za aferu žustro o Madžiću
24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Roker Đorđe David pre nekoliko dana dospeo je u žižu javnosti kada ga je izvesna Mirjana Popović optužila da joj je slao neprimerene poruke, snimke i fotografije, pokušavajući navodno da joj se udvara pošto se, kako kaže ona, prijavila online za muzičko takmičenje „Zvezda Granda”. 

U celu priču je upleten i Žarko Madžić koji je stao u odbranu Đorđa Davida i istakao da je imao priliku da se dopisuje sa devojkom koja se krila iza nepoznatog profila, te da je u nekoliko navrata uhvatio tu devojku u laži. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Žarko Madžić, Đorđe David

 

Njegove reči se nisu svidele Mirjani koja je rešila da se obračuna sa Madžićem i putem medija mu žestoko odbrusi. 

- Meni marketing nije potreban. Ja sam neko ko nije hteo medijima ni fotografiju da pošalje, ali sam stala iza svojih reči imenom i prezimenom. Međutim, vidim da se oglašava nebitni Žarko Madžić. Sramno je da za tolike godine pokušaja u „Zvezdama Granda”, nikada ništa nije napravio, niti će. Ne vredi dve banke - rekla je ona za „Kurir”, pa nastavila da vređa Madžića:

24sedam/D.B.
Đorđe David

 

- Žarko Madžić je jedan mali nebitnjaković. On je, navodno, upleten u priču jer se slučajno našao pored Đorđa Davida kada mi je on pisao. Tada je izneo niz uvreda na moj lik i delo koje mi je David preneo. Da sam htela da upletem bolesnog Madžića, uplela bih ga - kazala je ona. 

Tokom izglaganja, ona je kazala kako je nju Madžić proganjao eksplicitnim fotografijama, posle čega ga je ona blokirala. 

- Žarko me proganjao godinama po socijalnim mrežama. Tada sam imala muzičke matrice, zamolio me da mu pošaljem, da može da vežba tako smo nastavili komunikaciju. Davno je bilo, bili smo klinci. Pre nekih osam godina, sigurno, možda i više. Počeli smo jednu prijatnu komunikaciju, razmenom glasovnih poruka na kojima smo pevali jedno drugom. Zatim je insistirao više puta da me upozna. Naravno, nikada nisam htela. Nakon toga poslao mi je par svojih eksplicitnih fotografija, na koje sam se zgrozila i blokirala ga. Pravio je razne profile da bi mi se samo obratio. Koliko god sam profila blokirala, novi su stizali - tvrdi ona.

Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Madžić

 

- Nakon nekoliko godina, kada sam komunicirala sa Davidom vezano za časove pevanja, pored njega je bio Madžić. Opsednut mojim likom i delom. Đorđe mi je tada preneo šta je Žarko rekao, revoltirana odblokirala sam i napala sam na Žarka, a Đorđu poslala prepiske i fotografije koliko me je taj fosil smarao! Đorđe je pokušavao da ga opravda na razne načine. Diskutabilno je sada, s obzirom na to da je David demantovao sve - priča ona. 

Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Madžić

 

Izrevoltirana i besna Popovićeva kaže da se Madžić oglasio i stao u odbranu Đorđa Davida samo kako bi sebi uradio marketing.

- Malo su se pogubili u lažima. Ali eto, jedina mogućnost da se Madžiću obrati neki portal. Jer na osnovu muzike nikada nijedan neće. Taj Madžić da je od bilo kakve vrednosti, uspeo bi na tom takmičenju. Ne bi uzaludno pokušavao 10 sezona i nikada do finala. Taj mali plagijat Cecinog drvoseče iz spota „Idi dok si mlad” neka ćuti. A znam i mnogo drugih slučajeva gde je Madžić po uzoru na Šaka Polumentu slao fotografije svog polnog organa.

Inače, Saša Popović se oglasio za naš portal i otkrio da se devojka pod tim imenom i prezimenom nikada nije prijavljivala za muzičko takmičenje „Zvezde Granda”.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti