Kad je Kortni u vezi, meni nije dobro! Skot Disik: Smeta mi čak i kad priča s drugim muškarcem!

24.04.2021

06:15 >> 06:27

0

U vreme snimanja najnovije sezone čuvenog serijala koji prati živote Kardašijanovih, nekadašnji partneri i roditelji troje dece bili su solo, što sada viš

Kad je Kortni u vezi, meni nije dobro! Skot Disik: Smeta mi čak i kad priča s drugim muškarcem!
Copyright Skot Disik „ET" screenshot

Dok većina gotovo bez treptaja oka prati novu vezu Kortni Kardašijan, s Travisom Bakerom, ostatak fanova veoma je zabrinut za Skota Disika, bivšeg partnera i oca njeno troje dece. Naime, prema njegovom priznanju, kad ona samo razgovara s drugim muškarcem – njemu nije pravo, pa se boje šta mu može pasti na pamet da uradi i, u najmanju ruku, tek privuče pažnju na sebe, sad kad ona više nije „singl”.

Pročitajte još:

– Probudim se i vidim fotografije na kojima si sa drugim… Nije zdravo. Unervozim se, rastužim, razumeš? Sad, nemam tih problema – pričao je on za vreme snimanja najnovije sezone „U korak s Kardašijanovima”, kada su oboje bili sami: U suprotnom samo o tome razmišljam, kako si s nekim. Plašim se samo, kad opet budeš našla nekoga, da će mi biti sve teže. Znam da to nije okej. Do tada, razmišljam kako bismo, pošto oboje nemamo nikoga, mogli eventualno da rešimo naše živote i budemo zajedno ili se u potpunosti razdvojimo – dodao je bio on.

U samostalnom intervjuu u okviru serijala, priznao je još nešto zbog čega se fanovi brinu da mu sada, kada je Kortni u vezi, nimalo nije lako, pišu strani mediji.

Kortni Kardašijan Profimedia

– Kortni i ja provodimo 90 odsto vremena zajedno. Putujemo zajedno, ma sve radimo zajedno. Viđamo se svakodnevno. Razlika je, u odnosu na ranije, samo u tome što na kraju dana svako ode svojim putem. Svako spava kod svoje kuće. Taj „limbo” više uopšte nije tako lagodno mesto za živeti. Ne želim da se pobudimo u pedesetima i shvatimo da to i dalje traje – izjavio je on, koji je nešto ranije istakao da bi se i te kako „vratio na njihovu ljubavnu priču”, ukoliko bi ona to poželela.

Inače, u jednoj od epizoda, Kortni je bila u situaciji kada je morala da uverava Skota da ne flertuje s jednim nepoznatim čovekom, dok je on verovao u upravo suprotno.

– Kad priča s nekim, smeta mi. Ne znam. Taj flert me muči. To su neke moje nesigurnosti, verujem… Ali, jednostavno, ne volim kada te vidim s drugim. Boli me to – iskren je bio on.

Trenutno, Skot je u vezi sa devetnaestogodišnjom Amelijom Hamlin, međutim, sudeći po komentarima tamošnje javnosti – ne bi mu bio prvi put da zanemari devojku zbog bivše, Kortni Kardašijan.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike