Kortni će u maju izgovoriti sudbonosno „da"! Isplivali detalji: Niti veće porodice, nit' manjeg venčanja!

27.02.2022

07:00

0

Kardašijanova će na proleće 2022. prvi put stupiti u brak, dok je njenom izabraniku Travisu Barkeru ovo treća svadba

Kortni će u maju izgovoriti sudbonosno „da"! Isplivali detalji: Niti veće porodice, nit' manjeg venčanja!
Travis Barker i Kortni Kardašijan - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker tačno znaju kako žele da provedu svoj najromantičniji dan. Starleta trenutno bira između dva vikenda u maju, tvrdi dobro obavešteni izvor za strane medije, da tada pred najmilijima izgovori sudbonosno „da" - prvi put.

- Da, bira između dva vikenda u maju. Ali stvarno ne žele da od toga prave vašar. Kortni bi zaista malo venčanje, samo za najbliže prijatelje i članove porodice - rekao je insajder za „People", pa dodao kako se već radi i na venčanici.

Iako su tek nacrti u pitanju, Kortni, navodno, učestvuje maksimalno, ne bi li to kasnije postala haljina iz njenih najlepših snova. Njen predstavnik se, međutim, po ovom pitanju još nije oglasio za pomenute medije, ali brojni fanovi jedva čekaju da vide - kako će izgledati pred oltarom.

Kortni Kardašijan i Travis Barker Profimedia
 

Podsećanja radi, Kardašijanova i Barker uživaju u ljubavi od januara prošle godine, a sami su to i pokazali nešto kasnije na društvenim mrežama, na Dan zaljubljenih. Ranije, bili su dobri prijatelji i komšije i njihova deca su se i znala i družila.

Poznati bubnjar grupe „Blink 182" pitao je Kortni da se uda za njega kroz nepunih deset meseci u Montesitu. Prema tadašnjim napisima stranih medija, bio je prilično nervozan, dok je buduća mlada bez oklevanja rekla: „Da". „Mamadžerka" Kris Džener je bila otkrila da je svaki detalj on sam iplanirao, te da su oni samo zatim uživali u proslavi veridbe.

 

 

Kortni Kardašijan sa nekadašnjim dečkom Skotom Disikom ima troje dece - Penelopi, Rejna i Mejsona, dok Travis Barker posle brakova sa Melisom Kenedi i Šanom Moakler ima pastorku Atijanu, sina Lendona, te ćerku Alabamu (sa Šanom).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike