Danijelu Pantić ste obožavali da gledate u „Slagalici“, a ovo je čovek koji je uspeo da osvoji njeno srce (FOTO)

24.03.2022

22:39

0

Nenad i voditeljka su ljubav krunisali brakom i dobili sina Ignjata

Danijelu Pantić ste obožavali da gledate u „Slagalici“, a ovo je čovek koji je uspeo da osvoji njeno srce (FOTO)
crveni_krst_22082019_0050 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danijelu Pantić široke narodne mase obožavale su da gledaju u kvizu „Slagalica“, a onda je voditeljka rešila da napravi pauzu od malih ekrana i posveti se porodici.  

Lepa voditeljka se 2013. godine zavetovala na večnu ljubav šest godina mlađem suprugu Nenadu Coniću koga ljubomorno čuva samo za sebe. On za razliku od Danijele ne voli medijski da se eksponira, a voditeljka neke od njihovih romantičnih trenutaka podeli sa pratiocima na Instagramu. 

 

 

Nekoliko meseci pošto su se venčali, par je dobio naslednika Ignjata, koji je postao centar njihovog sveta.

Tada se pisalo da se voditeljka odlučila na porođaj kod kuće, što joj je donelo niz problema kasnije sa birokratijom, budući da nije mogla odmah da upiše dete u matičnu knjigu rođenih.

Danijela je nedavno za medije otkrila i kako je upoznala svog životnog saputnika i kada su se pojavile simpatije.

 

 

- Nenad i ja smo radili zajedno, upoznali smo se na jednom projektu Evropske unije, i bili smo upućeni jedno na drugo. Jednom smo otišli zajedno u bioskop - oboje smo filmofili, ali nam se ukusi razlikuju, on više voli američke klišee, a ja evropski film. Ubrzo smo počeli da se družimo i shvatili da ipak imamo mnogo zajedničkih interesovanja, od skijanja, putovanja, izlazaka... - ispričala je Danijela ranije, pa otkrila da nije ni slutila da će se zaljubiti u Nenada. 

- Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja s mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Nije mu bio problem ni to što sam javna ličnost, kao što se dešavalo u mojim prethodnim vezama. Nije bio ni sujetan ni nesiguran, podržavao me je i nekako su se poklopile mnoge stvari koje su mi se dopale. Onda sam pomislila - ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati - rekla je Danijela za „Gloriju" svojevremeno.

 

 

Podsetimo, Danijela se pre dve godine godine vratila na male ekrane emisijom „Kitchen TV", a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis - sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike