Verica Šerifović izostala sa ćerkinog koncerta: Marija ispričala zašto joj je rekla da nikako ne dolazi

24.03.2022

08:38

0

Ona je rekla da li će uskoro ići u Ameriku, kao i da li će bodriti Konstraktu u Italiji

Verica Šerifović izostala sa ćerkinog koncerta: Marija ispričala zašto joj je rekla da nikako ne dolazi
Copyright Marija i Verica Šerifović Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović sinoć je održala prvi koncert u nizu u Beogradu posle velike pauze usled koronavirusa, na kom su se pojavile i poznate ličnosti.

Međutim, iako njena majka Verica Šerifović redovno posećuje ćerkine koncerte, a ovog puta je izostala, što je mnoge zainteresovalo.

- Rekla sam joj da ne dolazi. Kazala sam: "Majko, ne stvaraj mi pritisak, dođi na neki sledeći koncert. Želela sam da prvi koncert bude odrađen kako treba, da budem fokusirana - priznala je Marija, a zatim istakla da će joj ispuniti jednu želju.

- Mama mi je rekla da je ovu pesmu slušala dok se porađala. To mi je čudno s obzirom na to da se sa mnom porađala 17 sati. Al' eto, sad ću joj ispuniti želju, da bude srećna majka. Sad ću pevati tu pesmu - rekla je Šerifovićeva, pa počela da peva numeru "Isn't She Lovely" Stivija Vondera.

Pevačica je sinoć pred koncert, koji je pratila i ekipa 24sedam, otkrila da li će uskoro ići u Ameriku, kao i da li će bodriti Konstraktu u Italiji.

- Imam i "Zvezde Granda" i svašta nešto, nije realno da u narednom periodu odem u Ameriku. Neću ići u Torino sa našom evrovizijskom predstavnicom, ali joj želim svaku sreću - poručila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike