Šerifovićeva prozvala Jovanu Pajić zbog razvoda pred punom halom: Šta to imamo u prvom redu?! (VIDEO)

23.03.2022

20:23

0

Nije izostalo humora u prvim minutima koncerta Marije Šerifović

Šerifovićeva prozvala Jovanu Pajić zbog razvoda pred punom halom: Šta to imamo u prvom redu?! (VIDEO)
imageedit_2_9970355337 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Na večerašnji koncert "Druga strana ploče", koji održava u Belexpo centru, Marija Šerifović došla je vidno raspoložena i uzbuđena.

Pred sam početak koncerta priznala je sedmoj sili da ima tremu, što je potvrdila i u svom prvom obraćanju publici kada je kročila na binu.

ATA Images/ Matej Stanisavljević
 

- Dobro veče, Beograde! Uh, ne znam odakle da počnem, osušila su mi se usta. Možda i šećer dobijem. Čudno mi je da vidim ovoliko ljudi, malko me i plašite.Iskrena sam. Drago mi je što vas vidim, što se ponovo družimo i pevamo. Onima koji su čuvali kartu dve godine, mnogo vam hvala - rekla je Marija, pa nastavila sa pitanjem:

- Šta se promenilo? Je l’ ima neko da se baš promenio? Ili je sve ostalo isto, svi smo manje - više ludi - rekla je Marija, a zatim se osvrnula na svoju koleginicu i drugaricu Jovanu Pajić koju je ugledala u prvom redu, a koja se nedavno razvela od Aleksandra Cvetkovića - Saleta Tropika.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

- Šta se u prvom redu promenilo? Možda neki razvod ili dva - rekla je Marija upitno i kroz smeh, a kadrove prvih minuta koncerta pogledajte u nastavku:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike