Era Ojdanić zaljubljen do ušiju: Devojka mi je toliko mlada da ne pamti Miloševića! (VIDEO)

24.03.2022

07:45

4

Autor: Marija Mitić

Pevač je pred kamerama delio savete muškarcima, otkrio kakav je u ljubavi, te istakao koliko je ponosan na poslednju nagradu koja mu je dodeljena

Era Ojdanić zaljubljen do ušiju: Devojka mi je toliko mlada da ne pamti Miloševića! (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ovogodišnja, tradicionalna dodela nagrada SEMUS, održana je pre dva dana u Kombank dvorani i prikupila je brojne poznate ličnosti kojima su uručena razna odlikovanja.

Pored Mire Kosovke, Maje Marijane, Lepe Brene, Milene Plavšić i mnogih drugih istaknutih umetnika i pevač Era Ojdanić dobio je nagradu, i to jednu od najprestižnijih -  za životno delo.

Era nije krio koliko je ponosan zbog ovog priznanja pa je svoje ushićenje i zadovoljstvo podelio sa brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

ATAImages/ A.A.
Era Ojdanić

- Kao dete sam maštao bar da dođem u veliku dvoranu Doma Sindikata i vidite šta sam dočekao. A nisam imao ni za kiflu. Nisam imao za prevoz, svakog dana sam išao peške sa Banovog Brda do grada.

 - Moj san se ostvario. Još početkom osamdesetih godina sam u ovoj dvorani nedelju dana održavao solističke koncerte. I naravno, kao pečat svega toga, evo me danas ovde, srećan, radostan, zadovoljan, primam ovo priznanje za životno delo - priča Era i ne buni se što sada, zbog njegovog "dubokog novčanika" mnoge žene žele da mu budu partnerke, pa i dosta mlađe od njega.

ATAImages/ A.A.
Era Ojdanić

 - Neka, šta fali. "Sve što sam stek'o, nek potroši neko" - citirao je Era stihove iz svoje čuvene pesme i nastavio: Radio, zaradio, pa ko će da troši? Ne mogu ja sam, neka, novac je za trošenje. Mene su uvek volele mlade devojke, kao i ja njih. Pa neću valjda penzionerke - priča Era u svom stilu i otkriva da li je zaljubljen.

 - Zaljubljen sam do ušiju - kaže Ojdanić, a na pitanje koliko je od njega mlađa trenutna izabranica, sve prisutne je nasmejao odgovorom:

- Ne pamti Miloševića (prim. aut. Slobodana Miloševića), pa ti računaj! 

Era Ojdanić ATAImages/M. M.
Era Ojdanić

Pevač koji je već godina uspešan u karijeri, ne zaostaje ni u ljubavi, pa nam je tako otkrio i kako mu uspeva da ima takav uspeh kod žena.

- Treba imati harizmu za devojke, nije to samo stvar novca. Najbolje je da momci posle svog radnog vremena nazovu svoju devojku i potroše te pare koje su zaradili na nju. Da je izvedu u provod, na planinu, na večeru... I, naravno, moraju neki parfem u "free shopu" da im kupe. Poslušajte ovaj savet iskusnog muškarca - kaže Era koji za kraj dodaje da ne štedi kada su žene u pitanju:

- Ma ja ne štekam kao neke moje kolege - zaključuje Era Ojdanić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike