Mateo nije baš presrećan! Kaja progovorila o dečku i udaji: Voleo bi da sam stalno pored njega (FOTO/VIDEO)

04.09.2021

20:29

0

Pevačica je nastupala večeras na Belgrade Music Week-u i oduševila publiku, a prethodno se obratila medijima

Mateo nije baš presrećan! Kaja progovorila o dečku i udaji: Voleo bi da sam stalno pored njega (FOTO/VIDEO)
Copyright Kaja Ostojić na Music Week-u, ATAImages/ Antonio Ahel

Kaja Ostojić oduševila je brojnu publiku na večerašnjem Belgrade Music Week-u, koji se održava u parku “Ušće”, a koji je pratila i ekipa 24sedam.

Pevačica je prevashodno izvodila strane pesme, a dok je pevala iz publike su joj vikali “da je pokidala”.

Doterana i nasmejana Kaja je upala u oči i zbog stajlinga. Naime, na glavi je imala cirkone, pa je iskreno odgovorila da ih je kupila putem društvene mreže.

— Ovo sam na Instagramu uhvatila i naručila sam da mi naprave – rekla je pevačica.

Francuska, Belgija, Srbija, to su zemlje u kojima Ostojićeva živi, ali je uspela da stigne na Music Week, gde je premijerno izvela dve nove pesme u saradnji sa Skymusic-om.

— Moram i kući malo da odem. Ne bih da mi bilo ko bude u koži. Mateo nije baš presrećan što sam u poslednje vreme često u Srbiji, ali me podržava pa se ne buni iako bi voleo da sam stalno pored njega – rekla je Kaja. Dok je bila na muzičkoj pauzi, uživala je u miru koji joj je, kaže, uvek potreban.

Kaja Ostojić na Music Week-u, ATAImages/ Antonio Ahel

— Volim da budem kod kuće i da se bavim kućom i porodicom. Sport mi je strast pored muzike – ističe ona, a na pitanje 24sedam da prokomentariše novi biznis sa nekretninama o kome su mediji pisali, Ostojićeva otkriva da trenutno istražuje to tržište.

Kaja Ostojić na Music Week-u, ATAImages/ Antonio Ahel

— To je vrlo unosan biznis, treba znati kako se time baviti. To je i zbog profita i viška mog slobodnog vremena, a i genetski je tako jer je moj tata arhitekta, pa sam onda ja uz njega uvek volela da se bavim dizajnom enterijera – objasnila je Kaja. Da li to znači da će se u budućnosti više fokusirati na taj posao, odgovorila je potvrdno.

Iako je bila spremna na razgovor, o bivšem mužu nije želela ni slovo da kaže, a šta je poručila o mogućoj udaji, pogledajte u video snimku ispod.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike