Ceca otkrila ko više troši na garderobu - Anastasija ili ona! Imala je i jedan modni savet

18.03.2022

09:38

0

Mnogi misle da zbog stila daju ogromnu svotu novca

Ceca otkrila ko više troši na garderobu - Anastasija ili ona! Imala je i jedan modni savet
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ceca Ražnatović uvek se pojavi u nekoj novoj kreaciji, naročito kada snima emisiju "Zvezde Granda", a nakon što su se i ona i njena ćerka Anastasija pojavile nedavno u istim čizmama, progovorila je o tome koliko novca troše na garderobu.

Iako mnogi smatraju da nemilice plaćaju da se ulepšaju, Ceca je ispričala kako to funkcioniše kod njih dve, koje su različita generacije, a uvek imaju nešto novo na sebi.

24sedam/N. Mijušković
Ceca Ražnatović

- Različite su potrošnje, ona je mlada devojka... Nije opterećena brendovima, dosta nosi i ona od naših dizajnera, ali ja smatram da žena koja je u mogućnosti uvek treba da ima dobre cipele, dobru tašnu, ostalo može da se skocka, a da to ne mora biti brendirano, ne mora biti preskupo, a da izgleda potpuno "fashion" - ispričala je Ceca u emsiji "Grand news".

Printscreen Pink „Ami G Show"
Anastasija Ražnatović

Podsetimo, Ražnatovićka se prošlog vikenda pojavila na Kopaonik Music Week-u, a isto veče Anstasija je imala prvi nastup u karijeru, u Parizu. Ceca je tada priznala da nikad nije imala takvu tremu zbog sebe, a bila je dobro raspoložena kada je čula da joj je nastup prošao odlično.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike