Zasijala nanogica! Stefan Đurić Rasta najavio novu eru, pa pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO)

26.02.2022

22:25

0

Reper je pre izvesnog vremena počeo da služi kaznu kućnog zatvora...

Zasijala nanogica! Stefan Đurić Rasta najavio novu eru, pa pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO)
Copyright Stefan Đurić Rasta ATAImges/ Antonio Ahel

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, trenutno služi kaznu kućnog zatvora sa nanogicom, ali kao što su već prenosili domaći mediji - ima pravo da radi i izlazi napolje na sat vremena, uvek u isto vreme. Reper to i te kako pametno koristi, kako za druženje sa ćerkom, tako i za muziku... A pošto je na društvenim mrežama najavio i „početak nove ere" - pokrenuo je pravu lavinu komentara.

Naime, pred objavljivanje pesme, te spota za „Geto sport", u objavi na Instagramu zasijala je i često spominjana nanogica koju je jedno vreme, inače, proveo i čekajući.

- Kao finalnu kaznu sam dobio nanogicu koju ću nositi godinu dana. Sada, postoji proces kada se čeka da fizički ta nanogica bude stavljenja i krene mera kućnog pritvora. Nanogica je nešto što skraćuje kretanje, s tim što ću imati prilike da dolazim i radim u studiju, jer sam tu zaposlen...

Stefan Đurić RastaInstagram screenshot / stefanrasta
 

- Direktor sam firme i držim studio. To je nešto što je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogvicom ću to moći da radim. Potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću prilike da šetam jedno vreme i imam slobodu - objasnio je bio Rasta „Blicu" jednom prilikom, a pošto je tri i po meseca proveo u zatvoru.

- Počinje nova era, spremni? - poručio je nedavno na pomenutoj društvenoj mreži, pa ujedno i zaintrigirao pojedince koji dalje od nanogice koja je, čini se, zasijala s objave nisu videli.

- Ovo je zatvorska nanogica! To niko ne primećuje - glasi jedan od komentara.

Stefan Đurić RastaInstagram screenshot / stefanrasta
 

- Primećujemo, ali nije nas briga - bio je odgovor drugog fana, među brojnim pohvalama za novitet s muzičkog plana repera.

Stefan Đurić Rasta ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike