Nepismena sam, Rasta mi je uveo internet u stan! Ana Nikolić živi kao Amiši: Ista sam kao moja baka

24.02.2022

09:02

0

Ana je ispričala da se ponaša kao živi u 18. veku, a ne krije ni da u stanu nije imala kompjuter pre nego što je upoznala bivšeg muža

Nepismena sam, Rasta mi je uveo internet u stan! Ana Nikolić živi kao Amiši: Ista sam kao moja baka
Ana Nikolič - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Ana Nikolić trudi se da svoj privatni život čuva što dalje od očiju javnosti, ali joj to baš i ne polazi za rukom. U intervjuu za domaće medije ona je otkrila niz detalja iz svog privatnog života, a potom i priznala te za šta se smatra  „potpuno nepismenom“.

Ana je ispričala da se ponaša kao živi u 18. veku, a ne krije ni da u stanu nije imala internet i kompjuter pre nego što je upoznala bivšeg muža Stefana Đurića Rastu.

Printscreen Youtube/ Ekskluzivno
Ana Nikolić

 

- Internet je u moj stan uveo moj bivši muž Stefan Đurić Rasta. Mislio je da se šalim kad sam mu rekla da nemam ni net, ni kompjuter. Reagovao je kao da sam mu kazala: "Nemam vodu i imam poljski WC!". Jednom, dok smo se samo družili i još nismo bili zajedno, došao je kod mene i pitao me je: „Šta to radiš, šta gledaš?“, pošto mi je televizor bio uključen. Odgovorila sam mu:  „Imam onu metalnu antenu na terasi, pa gledam RTS sa snegom i Pink sa smanjenim tonom“. I tada je mislio da se zezam - rekla je Ana u svom stil. 

ATAImages/M. M.
Ana Nikolić

 

Ništa se mnogo nije ni promenilo otkako su se njih dvoje razveli. Ostala je kako kaže, i dalje tehnološki nepismena, u 18. veku živi, a internet smatra velikim zlo. 

- Kad smo se Rasta i ja venčali, uveo je net, tako da ga sada imam, ali ništa se u mom životu nije promenilo. I dalje, kad pustim televiziju, smanjim ton. Internet smatram velikim zlom! Nepismena sam, tehnološki! Internet i društvene mreže otuđuju ljude, jer tamo žive neke paralelne živote - istakla je Nikolićeva i dodaje da živi kao Amiš: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić

 

- I dalje sam u 18. veku, u tim nekim klasicima, knjigama. Šta ću, romantična sam duša. Moje neznanje ide dotle da sam mislila da je e-Uprava zgrada, a e-Uprava je sajt. Ma, ista sam kao moja baka! Ona je bila nepismena, pa je završavala naknadno školu, jer ju je bilo sramota što ne ume da čita i piše! Tako bih i ja trebalo da idem na napredni kurs informatike - ispričala je Ana Nikolić za  „Informer“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike