Komprosta umesto Konstrakta: Nada Topčagić pogrešila ime umetnice, pa briljirala izjavom: Ona kao da je Sveta Petka

12.03.2022

13:55

1

Pevačica je oduševljena srpskom prestavnicom na Evrosongu i ističe da je originalnost ovoga puta odnela pobedu

Komprosta umesto Konstrakta: Nada Topčagić pogrešila ime umetnice, pa briljirala izjavom: Ona kao da je Sveta Petka
konstrakta nada topčagić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nada Topčagić iako peva narodnu muziku, prati sve muzičke trendove i oduševljena je sprskom predstavnicom na Evrosongu u Torinu, pa je udelila sve komplimente Konstrakti

Topčagićeva je pohvalila mlađu koleginicu i istakla da je ona posebna, a tokom svog izlaganja je priznala da joj je drago što golotinja nije pobedila i na taj način izrazila da joj se nije dopao stajling drugoplasirane finalistkinje Sare Jo. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nada Topčagić

 

- Zvezda je rođena preko noći, stvarno! Kad sam gledala, stvarno sam pomno pratila, i kad je došla, rekoh: „Kakvi sad lavori, kakvo pranje ruku”, ali sam baš, onako, sela i zavalila se i gledam: „Ovo je zvezda, ovo je kraj”, samo sam vrisnula. To je nešto drugo, drago mi je što je baš ona pobedila, nešto sasvim novo i drugačije u muzici, novi pravac koji nije viđen do sada. Nikakvi milioni, kamioni, golotinja, drago mi je samo što golotnja nije prošla! - kazala je Nada, pa se u jednom trenutku zbunila i pogrešila umetničko ime Đurićke: 

Printscreen YouTube/Novo jutro
Nada Topčagić

- Komprosta... Jao, Ana! Konstrakta... Evropa je nju već prihvatlla, obora sve trending liste u svetu, to niko sa ovih prostora nije doživeo! Svi su shvatili njenu poruku, svi treba da budemo zdravi, kolutovi oko očiju, jetra, pankreas, kosa... - priča Nada ne prestajući da deli komplimente srpskoj predstavnici Evrosonga:

- Stvarno joj svaka čast, ona kao da je sa druge planete! Ja nju celo veče analiziram, njene oči moraš da gledaš, kao dva duboka izvora, to je takva dubina u očima, prosto moraš da je gledaš! Ona kao da je Sveta Petka, kao da je sa druge planete, kao da je vazemaljac, čoveče! Ne mislim ništa loše, ali mnogo je posebna - ističe ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Konstrakta

 

Kako je objasnila, Konstrakta je pobedila jer je jedinstvena, a kaže da je i ona uvek težila tome.

- Ne može niko nju da imitira, to ne može biti izveštačeno, ali ona je to! Kao što bi sad meni rekli na ulici kad bi me videli kako izgledam: „Vidi ovu ludaču”, ali ja to znam da iznesem i meni to stoji. Volim da uvek budem zapažena i posebna, ali mislim da to mogu da iznesu samo određene osobe, a to smo sigurno Konstrakta i ja. Mogu misliti kakva je njena euforija, ja sam isto taj delić slave doživela na Sanremu - rekla je pevačica. 

ATAImages/ A.A.
Konstrakta

 

Nada je za kraj svog izlaganja istakla da je Konstrakta postala zvezda preko noći. 

- Ma, svaka joj čast! Ona je u životu sad to napravila, njoj više ništa ne treba! Za noć zvezda ubila svet! Spremna je za Torino, samo njena dva oka i grupa da krenu, ništa na njoj ne bih menjala... Sve na njoj je kod mene privuklo pažnju, želim joj puno sreće, ljubim i nju i njenu porodicu. Pobedila ili ne pobedila, ona je broj jedan, udarila je pečat muzici i postavila novi pravac. Ima planetarni hit - zaključuje Nada u emisiji „Novo vikend jutro”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike