Anastasija imala peh: Svi detalji prvog nastupa, pevala manje od 45 minuta! (FOTO/VIDEO)

15.03.2022

07:45

3

Mlada pevačica je vidno bila pod tremom, otkrio je izvor za 24sedam, te ispričao ono što niko nije znao

Anastasija imala peh: Svi detalji prvog nastupa, pevala manje od 45 minuta! (FOTO/VIDEO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović je proteklog vikenda, tačnije u subotu, 12. marta, imala svoj prvi nastup u karijeri i to u Parizu. Fotografije i snimci su preplavili društvene mreže, a kako se navodilo, ona je čak oborila rekord posete.

Kako saznaje 24sedam, Anastasijin nastup nije dugo trajao - naš izvor, koji se našao na licu mesta, navodi da je pevala između pola sata i 40 minuta. 

Vidno je bilo da je imala tremu, što je bilo i očekivano, ali se trudila da sve obavi što profesionalnije može. Kako tvrdi naš izvor, osećalo se da je mlada pevačica pod stresom, ali nije dozvolila da je to poremeti.

U jednom trenutku desio joj se i peh. Naime, dok je igrala, njoj je prijemnik od mikrofona ispao, ali se ona pravila kao da se ništa nije desilo, te nastavila da peva. Mnogi su se pitali da li će pevati na plejbek ili ne, ali kako naš izvor tvrdi, ona je pevala uživo.

Pričalo se i o tome da je došlo do svađe na nastupu, a kako saznajemo, u klubu jeste izbila tuča, ali se to desilo kada je već Anastasija otišla.

24sedam došao je u posed ekskluzivnog snimka, na kojem izvodi kako svoje, tako i pesme svoje majke, koje možete pogledati u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike