Ćerka Aleka Boldvina dobila napad anksioznosti! Glumica se požalila pratiocima: Glupa sam

17.03.2022

20:01

0

Ajrland je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj se vidi kako leži na podu kupatila, a za takvo svoje stanje krivi samo jedno

Ćerka Aleka Boldvina dobila napad anksioznosti! Glumica se požalila pratiocima: Glupa sam
profimedia-0540758402 - Copyright Profimedia

Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinger, glumica Ajrland Boldvin već nekoliko nedelja muči muku sa anksioznošću, a sa pratiocima je podelila detalje o svom zdravlju. 

Ajrland je pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj se vidi kako leži na podu kupatila, a za takvo svoje stanje krivi kafu. 

- Vreme je za napad anksioznosti. Jutros sam popila šoljicu kafe na prazan želudac i to se pretvorilo u napad teskobe. Ovo trenutno pišem sa poda u kupatilu. Obično sedim ovde ili ležim u fetus položaju dok više ne budem mogla da plačem ili povraćam. Kafa je za mene glavni okidač koji dovodi do ovakvih problema i do teskobe. Ako patite od anksioznosti poput mene, kafa vam nije prijatelj - napisala je ona, pa pojasnila da joj kafa pomaže dok se suočava sa pravim problemima. 

 

 

- Verovatno se pitate zašto sam uopšte popila kafu? Pa, to je zato što sam glupa. Pomaže mi dok vam pišem o svojim borbama, a ako imate slična iskustva, slobodno ih podelite sa mnom - napisala je ona.

Podsetimo, Ajerlend je krenula očevim stopama, te se pored glume i umetnosti oprobala i u manekenskim vodama s obzirom na nesvakidašnju lepotu i izražajnost. Ona ranije nije bila u dobrim odnosima sa Boldvinom, ali su vremenom uspeli da reše nesuglasice. 

Profimedia
Alek Boldvin

 

Kako su se Kim i Alek rastali dok je ona još bila dete, detinjstvo je uglavnom provodila sa majkom. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike