Alek Boldvin strahuje nakon što je dobio tužbu: Nada se da neće odgovarati za smrt Haline Hačins

07.03.2022

19:37

0

Autor: Marija Mitić

Glumca je porodica ubijene snimateljke počela da krivično goni u februaru

Alek Boldvin strahuje nakon što je dobio tužbu: Nada se da neće odgovarati za smrt Haline Hačins
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Gumac Alek Boldvin strahuje od posledica koje bi ga mogle zadesti nakon što je nehotice usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins. Naime, porodica snimateljke podigla je tužbu protiv glumca koji može snositi odgovornost za njeno "slučajno" ubistvo na snimanju filma "Rust".

Alek se još jednom za američke medije oglasio o tužbi koju je protiv njega podneo u februaru Halinin suprug, pa istakao da se nada da neće odgovarati za njenu smrt.

24sedam/Profimedia
Alek Boldvin

- Postoje dve žrtve i niko drugi nije žrtva. Neki ljudi nisu toliko zainteresovani da saznaju šta se zapravo dogodilo - započeo je Boldvin svoj govor na Međunarodnom filmskom festivalu u Bolderu u Koloradu. On je dodao i da smatra da su neke tužbe podnete isključivo iz finansijskih motiva.

- Celu svoju karijeru, bez incidenata, oslanjao sam se na stručnjake za sigurnost da proglase pištolj sigurnim za korišćenje i nikada nisam imao problema i ovo se dogodilo - rekao je Boldvin koji od početka tvrdi da je nevin, a u jednom intervjuu je čak i rekao da nije povukao okidač.

Glumčev advokat Aron Dajer rekao je u izjavi za CNN da su optužbe protiv Boldvina za neopreznost i bezobzirno rukovanje rekvzitima lažne, te da se oni nadaju da će biti odbačene.

Profimedia
Halina Hačins

Podsetimo, Halina Hačins umrla je 21. oktobra prošle godine kada je Boldvin za potrebe uloge u filmu "Rust", u nju pucao iz pištolja koji se koristio na setu. Boldvinu je navodno rečeno da je pištolj kojim je mahao "hladan", odnosno da nije napunjen.

Glumac je 3. decembra za ABC News rekao da se ne oseća krivim za njenu smrt, jer ne veruje da je on odgovoran, a nadležni organi još uvek se bave ovim slučajem i utvrđivanjem krivice

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike