Suprug Haline Hačins tuži Boldvina: Hladnokrvno opisuje kako ju je ubio, a ne prihvata odgovornost!

24.02.2022

22:10

0

Autor: Marija Mitić

Met Hačins smatra apsurdnom ideju da osoba koja je držala pištolj i ispalila metak nije kriva

Suprug Haline Hačins tuži Boldvina: Hladnokrvno opisuje kako ju je ubio, a ne prihvata odgovornost!
imageedit_1_8090699824 - Copyright Profimedia

Suprug snimateljke Haline Hačins, koju je najverovatnije nehotice na snimanju filma "Rust" iz vatrenog oružja usmrtio glumac Alek Boldvin, Met, podneo je tužbu protiv slavnog glumca.

Met Hačins ispričao je za Daily Mail koliko je besan i razočaran što Boldvin ne preuzima odgovornost za smrt njegove supruge.

 - Gledajući ga bio sam tako ljut i besan - rekao je Met Hačins, koji je u braku s Halinom proveo 16 godina.

 - Bio sam tako ljut što sam ga video kako govori o njenoj smrti tako javno i na tako detaljan način, a zatim da ne prihvata nikakvu odgovornost, nakon što je upravo opisao da ju je ubio - rekao je ožalošćeni suprug.

Profimedia
Halina Hačins

Hačins, koji je inače advokat školovan na Harvardu, rekao je da ideju da osoba koja je držala pištolj i ispalila metak nije kriva, smatra apsurdnom.

 - Sigurnost oružja nije bio jedini problem na tom setu. Postojao je niz sigurnosnih standarda koji se nisu praktikovali i postoji više odgovornih strana - dodao je.

Hačins, koji sa svojom pokojnom suprugom ima devetogodišnjeg sina Androsa, podneo je tužbu protiv Boldvina 15. februara.

printscreen youtube/today
Met Hačins

Podsetimo, Halina Hačins umrla je 21. oktobra prošle godine kada je Boldvin za potrebe uloge u filmu "Rust", u nju pucao iz pištolja koji se koristio na setu. Boldvinu je navodno rečeno da je pištolj kojim je mahao "hladan", odnosno da nije napunjen.

Glumac je 3. decembra za ABC News rekao da se ne oseća krivim za njenu smrt, jer ne veruje da je on odgovoran, a nadležni organi još uvek se bave ovim slučajem i utvrđivanjem krivice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike