Zdravlje Selin Dion ozbiljno narušeno, pevačica se odlučila na težak korak

21.10.2021

17:32

0

Nije joj bilo lako ali je morala tako da uradi

Zdravlje Selin Dion ozbiljno narušeno, pevačica se odlučila na težak korak
Selin Dion - Copyright Profimedia

Selin Dion se radovala ponovnim nastupima u Las Vegasu, ali ove godine baš nema sreće. Iako se osam meseci pripremama za nastupe u novom rizortu koji je predstavljen kao "nešto neviđeno na američkom kontinentu", Selin će morati sve da odloži.

‒ Srce mi je slomljeno, veoma sam tužna što posle svih onih priprema nećemo moći da održimo koncerte. Žao mi je ako sam izneverila ljude koji stoje iza celog projekta, a posebno što moram da razočaram svoje fanove. Znam da su mnogi pomerili planove kako bi došli da me vide i uživaju u muzici. Ali, sada moram da se fokusiram na svoje zdravlje i da se sa ovim nepredviđenim problemom izborim što je pre moguće – saopštila je pop diva preko društvenih mreža.

Selin Dion/Profimedia
 

Kako su se obožavaoci širom sveta zabrinuli za njeno zdravlje, morao je da reaguje i PR tim. Ubrzo je stiglo objašnjenje: Selin u poslednje vreme pati od mišićnih kontrakcija, zbog kojih ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni. No, budući da je u rukama renomiranih stručnjaka, veruje se da će se brzo oporaviti i vratiti onome što najviše voli ‒ koncertima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Ovo, inače, nije prvi put da je Selin morala da odloži nastupe. Ona je već raniej odložila nastavak svetske turneje zbog pandemije. Prvi koncert u Vegasu je trebalo da ima 5. novembra, na otvaranju pomenutog rizorta, a da nastupe nastavi u januaru i februaru na istom mestu u dvorani koja je pravljena specijalno za njen šou.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike