Marina Visković se oglasila iz bolnice kao avatar, ispod efekata vire zavoji: Ja sam žena zmaj! (FOTO)

24.02.2022

20:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je imala intervenciju, i bila je u totalnoj anesteziji

Marina Visković se oglasila iz bolnice kao avatar, ispod efekata vire zavoji: Ja sam žena zmaj! (FOTO)
marina visković - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Marina Visković objavila je juče, na svoj rođendan, 23. febuara da će posetiti jednu kliniku kako bi imala zahvat. Iako nije precizirala o čemu se tačno radi, Marina je na svom Instagram nalogu napisala da će biti u totalnoj anesteziji.

Ona se sada oglasila iz bolničke postelje, a svoje lice snimila je sa efektom avatara, tako da se ne vidi šta je zapravo iza ove animacije.

- Dragi moji, da vam se javim ovako kao avatar - počela je Marina koja je na snimku otežano govori i čini se, kroz zapušen nos.

- Pošto, verujte da ne želite da vidite kako izgledam. Još jednom da vam se zahvalim na svemu, jako sam srećna zbog vaših poruka. Ne vidite sada ali i suze su mi krenule, jer sam ja jedna preemotivna osoba. Tako da, samo da se ja malo oporavim i odmah ide promocija pesme, idu nastupi, ide ludilo kakvo niste videli do sada, verujte mi. Gledate u jednu ženu zmaja - poručila je Viskovićeva, a snimila je i bukete cveća kojima su je voljeni obradovali dok je u bolnici.

Printscreen Instagram/marinaviskovicofficial
 

Kako se malo vidi i deluje, Marina preko nosa ima zavoje pa je tako moguće da je pevačica, koja je inače pristalica estetskih zahvata, operisala nos. Inače, na ovim snimcima, pored lika avatara, Marina je baš preko nosa stavila i veliki stiker srca, zbog čega je sumnja veća da se podvrgla upravo intervenciji nosa. 

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike