Emir Habibović otkrio koje će ime on i Tamara dati naslednici: Naša radost nam brzo dolazi

16.03.2022

15:17

1

Zaljubili su se na prvi pogled, a ubrzo i verili, a sada su već spremni da osnuju porodicu

Emir Habibović otkrio koje će ime on i Tamara dati naslednici: Naša radost nam brzo dolazi
Tamara Selimović, Emir Habibović - Copyright Instagram printscreen/emirhabibovicofficial

Između nekadašnje učesnice „Zvezde Granda” Tamare Selimović i pevač Emira Habibović rodila se ljubav, a par već čeka dete. Bez obzira na generacijski jaz od 15 godina, oni uživaju u ljubavi i ne žele da im ništa pokvari taj sklad i romantiku. 

Vest o njihovoj veridbi, ali i Tamarinoj trudnoći odjeknula je kao bomba u medijima, a par ne krije sreću što je kruna njihove ljubavi beba koja će se uskoro roditi.

Najsrećniji momenat bio je kada su saznali da će uskoro postati roditelji jedne devojčice, a Emir je sada sasvim slučajno otkrio ime koje će dati naslednici koja će se roditi kroz dva meseca. 

Instagram printscreen/selimoviictamara
Emir Habibović otkrio ime devojčice

- Mnogo bih toga napisao, ali jedno znam, da je Bog spojio naše duše. Pošto i meni rođendan ide brzo, ne brinemo za poklone jer naša radost nam brzo dolazi, a to je naša ćerka Ariana - napisao je Emir uz fotografiju sa verenicom.

Podsetimo, Tamara je u nedavnom intervjuu za 24sedam otkrila kako su se njih dvoje upoznali, ali i kako je protekao susret sa pevačevom decom koju ima iz prethodnih veza. 

Instagram printscreen/emirhabibovicofficial
Emir Habibović i Tamara Selimović

 

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. 
Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati - kazala je ona i osvrnula se na odnos sa naslednicima koje ima Emir: 

- Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu - kazala je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike