Svako ima ružnu prošlost! Trudna zvezda „Granda” o vezi sa 15 godina starijim: Čekaju bebu, a njeni ih nisu podržavali

28.01.2022

08:45

0

U intervjuu za 24sedam Tamara otkriva da li je upoznala Emirove bivše partnerke, njegovu decu, ali i da li se plaši da će doživeti istu sudbinu kao pevačeve bivše izabranice

Svako ima ružnu prošlost! Trudna zvezda „Granda” o vezi sa 15 godina starijim: Čekaju bebu, a njeni ih nisu podržavali
Instagram printscreen/emirhabibovicofficial

Zvezda „Granda” Tamara Selimović svoju mirnu luku pronašla je kraj 15 godina starijeg partnera i kolege Emira Habibovića. Bez obzira na generacijski jaz, oni su se upustili u vezu, a uskoro će postati roditelji.

Haibibović iza sebe ima jedan neuspešan brak, i troje dece, a to Tamari ne smeta ni najmanje. U intervjuu za 24sedam mlada pevačica otkriva kako su njeni roditelji prihvatli njihovu vezu, da li je upoznala Emirove bivše partnerke, njegovu decu i da li se plaši da će doživeti istu sudbinu kao pevačeve bivše izabranice. 

 

 

Tamara će se uskoro ostvariti u ulozi majke, zbog čega su ona i Emir presrećni. Pevačica je u petom mesecu, a kako kaže, trudnoća se nije desila iznenada, već su to oboje želeli.  

- Hvala vam na čestitkama. Presrećni smo zbog lepih vesti, trudnoća je bila planirana - kazala je Selimovićeva, pa otkriva da će karijeru pauzirati do kraja godine s obzirom na to da je u blagoslovenom stanju. 

- Moja muzička karijera ce se naravno nastaviti od decembra. U planu su dve pesme, ne bih previše otkrivala. 

 

 

Tamara ne krije da je iznenađuje činjenica što su široke narodne mase šokirane njihovom vezom. 

- Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope - rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. 
Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati. 

 

 

S obzirom na to da je njihova veza ozbiljna, došlo je i do upoznavanja porodica. U prvi mah, njeni nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vreme pokazalo da su stvoreni jedno za drugo.

- Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu.

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav je bira.

- Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost. 

 

 

S obzirom na to da Habibović sa prethodnim partnerkama ima decu, Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna.

- Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu - kazala je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one. 

- Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim delima, tako da zaslužuje, kada su njegova deca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti