Džastin Biber očajan nakon što su Hejli dijagnostikovali ugrušak na mozgu: Jedva podnosi sve što se dešava njegovoj supruzi

15.03.2022

15:49

0

Autor: Marija Mitić

25-godišnja manekenka puštena je iz bolnice i bolje se oseća

Džastin Biber očajan nakon što su Hejli dijagnostikovali ugrušak na mozgu: Jedva podnosi sve što se dešava njegovoj supruzi
Džastin i Hejli Biber - Copyright Profimedia

Supruga slavnog pevača Džastina Bibera, manekenka Hejli Biber, pre nekoliko dana primljena je u bolnicu nakon što su joj lekari ustanovili ugrušak na mozgu.

Kako kaže izvor časopisa "People", Džastin je bio veoma zabrinut za suprugu i ova situacija mu je teško pala.

Profimedia
Hejli i Džastin Biber

 - Čim se to dogodilo, nastala je velika panika. Džastin je počeo da plače, nikako ne očekujući da će njegova mlada supruga imati simptome slične moždanom udaru. Poslao je poruke svima koje je znao da se mole za njeno zdravlje - rekao je izvor i dodao da je ova situacija "osvestila" pevača koji nije prestao da ponavlja kako bi učinio sve za svoju suprugu.

 - Bio je jako potresen. Ponavljao je da ne sme da je izgubi i da će učiniti sve za nju. Govorio je kako je Hejli njegov najveći oslonac, da ga je izvukla iz sveta tame i kako treba da je ceni svaki dan. Bio je to jedan od onih trenutaka koji nas podsete na prolaznost života i na ono šta je zaista važno - napomenuo je izvor.

Profimedia
Hejli i Džastin Biber

Podsećamo, nakon što je puštena iz bolnice, Hejli Biber se oglasila na svom Instagram nalogu, gde je napisala:

Instagram printscreen/haileybieber
Hejli Biber

 

- Sedela sam prošlog četvrtka na doručku sa Džastinom kada sam osetila simptome nalik moždanom udaru. Odmah smo otišli u bolnicu. Doktori su otkrili kako sam imala mali ugrušak u mozgu zbog čega mi je bio smanjen dovod kiseonika. Srećom, telo mi se brzo oporavilo od toga i sada sam kod kuće. Ovo mi je bio najstrašniji trenutak u životu i hvala svim doktorima i sestrama koji su mi pomogli - napisala je Hejli u obraćanju na Instagramu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike